Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis: "We zien nu een bepaalde structuur terugkomen"

26 november 2023 00:20

Berghuis werd door ESPN gevraagd naar zijn mening over de "klinkende overwinning", waarop hij reageerde met: "De uitslag is goed en we hebben een paar mooie goals gemaakt. Op zich een prima avond. Het gevoel is prima en dit zijn uitslagen waar we naar toe moeten. We zien nu een bepaalde structuur terugkomen, vooral hoe we aan de bal onze posities willen innemen. Voor de rest hebben we veel ontwikkeling gemaakt in het druk zetten zonder bal. We hebben toch een heel jong elftal, zeker achterin."

De aanvaller voelde voor zijn wissel aan zijn enkel en Willaert wilde weten of hij donderdag verwacht te halen. Hierover zei Berghuis: "Ik kreeg tik op mijn enkel en had te veel last om door te gaan. Nu is het zaak van goed verzorgen en herstellen en dan de hoop op donderdag."




Tags

berghuis espn jong klinkende verzorgen willaert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper