Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergwijn: "Het is een tijd geleden dat we ruim hadden gewonnen"

26 november 2023 00:10

Aanvoerder Bergwijn stond als eerste Ajax speler voor de camera. De aanvoerder werd gevraagd hoe goed hij Ajax vond bij deze ruime overwinning. Bergwijn hierover: "Het is een lange tijd geleden dat we ruim hadden gewonnen. In de rust kregen we er nog van langs van de trainer omdat we er niet kort genoeg op zaten en Vitesse mogelijkheden kreeg. Als het snel 1-1 wordt speel je weer een andere wedstrijd. De tweede helft beginnen we goed en scherp, kom je snel op 3-0 en dan ga je eroverheen."

Bergwijn werd gevraagd naar de interesse in hem vanuit Saudi-Arabië en West Ham United, maar de aanvaller had er niet veel over te melden. Hij gaf kort aan: "Ik heb er zelf niets over gehoord, dus ik denk dat je bij mijn zaakwaarnemer moet zijn. In de voetballerij moet je nooit iets uitsluiten, maar mijn focus ligt nu bij Ajax. Ik ben gelukkig en heb mijn familie en kinderen hier en dat is het belangrijkste."




Tags

bergwijn arabie ham kinderen saudi vitesse west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht