Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind stak Kenneth Taylor hart onder de riem

21 november 2023 08:01 - VI
Foto: Pro Shots

Daley Blind stak Kenneth Taylor hart onder de riem; image source: Pro Shots

VI brengt een uitgebreid interview met Ajacied Kenneth Taylor. Er wordt onder andere ingegaan op de vraag waarom het zo moeizaam gaat dit seizoen bij Ajax en waarom dat bij Jong Oranje anders is. Een dieptepunt voor Taylor dit seizoen was de met 0-2 verloren wedstrijd tegen Brighton. Na afloop kreeg hij een bemoedigend appje van oud-Ajacied Daley Blind: "Wat daar precies in stond, houd ik liever privé. Dat is tussen Daley en mij. Maar het was een aardig berichtje, om me te steunen". Taylor praat in het interview verder over hoe hijzelf probeert een positieve rol te spelen in het elftal.

Meer op VI




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor blind riem appje bemoedigend brighton dieptepunt jong oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Daley, dankjewel voor de steun aan Kenneth. Ook wij als supporters dienen onze jongens te steunen. Iedereen weet dat jonge spelers grillig kunnen zijn in hun ontwikkeling. Wij als supporters moeten eens leren onze eigen spelers niet zo vroeg af te serveren en wat meer krediet te gunnen in een fase waarin het wat minder gaat.
+4/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht