Transparent
Inloggen
Sluiten

"Familie Nouri wilde 60 miljoen van Ajax"

16 november 2023 09:13 - Parool
Foto: Pro Shots

"Familie Nouri wilde 60 miljoen van Ajax"; image source: Pro Shots

Het Parool brengt naast de onthullingen over Overmars meer feitjes naar voren uit het boek Ajax in crisis van Menno de Galan. Zo zou de familie van de van Abdelhak Nouri aanvankelijk 60 miljoen euro schadevergoeding hebben geëist van de club, wegens het verwijtbaar medisch handelen na Nouri’s hartprobleem. Uiteindelijk werd er geschikt voor bijna 8 miljoen euro.

Meer op Parool
Tags

nouri boek galan hartprobleem overmars schadevergoeding verwijtbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
60 miljoen? Waar baseerde de familie dat bedrag op?
Ach ik had liever 60 miljoen gegeven aan de familie Nouri ipv 115 miljoen aan miskopen.
+3/-7

 
3 weken geleden
Ze hadden geen cent moeten krijgen. Nouri is zelf willens en wetens na diagnose met een hartaandoening verder gaan voetballen i.p.v. zijn carrière te stoppen.
+3/-3

 
3 weken geleden
Hoe jammer is het dan dat hij niet op tijd is gereanimeerd is terwijl z'n hartprobleem bekend was. Al weet ik niet of dat bij de medici van Ajax bekend was. Blijft een groot drama, omdat het naar mijn mening onnodig is dat hij nu een kasplantje is.
+4/-0

 
3 weken geleden
Is een bij wijze van spreken reactie mensen. Geen paniek.
+2/-4

3 weken geleden
Laat ik voorop stellen dat het een vreselijke situatie is voor Nouri, zijn familie en verzorgers in de staf van Ajax en iedereen die deze jongen een warm hart toe draagt. Naci Unuvar was net als Nouri op deze leeftijd ook een aankomend talent. Als deze jongen hetzelfde was overkomen als Nouri zou de familie dan ook 60 miljoen hebben geeist als in de toekomst gederfde inkomen? Wat ik hiermee wil zeggen is dat de carrière van Unuvar op een zijspoor is geraakt. Ik blijf het nog steeds een onbeschofte hoge eis vinden, gevraagd door familie Nouri.
+4/-1

3 weken geleden
Kunnen we deze trieste zaak niet laten rusten. Doe dit de familie Nouri niet aan door steeds maar weer wat in de publiciteit te brengen.
+3/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor