Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman betuigt spijt over uitspraken over Brobbey

14 november 2023 11:50
Foto: Pro Shots

Koeman betuigt spijt over uitspraken over Brobbey; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman ging op de persconferentie in aanloop naar de EK-kwalificatieduels tegen Ierland en Gibraltar in op de commotie die is ontstaan naar aanleiding van zijn uitspraken over Ajacied Brian Brobbey. Koeman heeft spijt van zijn publieke uitlatingen en verwoordt het als volgt: "Het verbaast mij dat het zo’n item is geworden. Ik vind dat ik hem iets meer in bescherming had moeten nemen. Ik ben een slecht politicus, daar word je weleens voor afgestraft. Ik had hem meer moeten verdedigen. Dat heb ik ook tegen hem gezegd". Brobbey viel overigens net als Steven Bergwijn af uit de selectie door een blessure.




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey koeman betuigt bergwijn bescherming gibraltar ierland kwalificatieduels politicus verwoordt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Ja lekker joh, eerst die jongen een complex aanpraten ipv een bondscoach-waardig advies te geven.
Komt er niet een trein aan naar Spanje of zo waar Koeman weer op kan springen?
+2/-1

 
6 maanden geleden
Een complex aanpraten? Iedereen kan toch zien dat hij niet kan afronden. Koeman benoemt alleen wat iedereen al zag, maar dat had hij wellicht beter niet openbaar kunnen doen.
+4/-2

 
6 maanden geleden
Dat het beter kan en moet bij Brobbey ben ik met je eens.
Het gaat me meer om de manier waarop van Koeman, niet bondscoachwaardig in mijn optiek.
+5/-2

6 maanden geleden
Ze maken Brian niet gek. Fantastische sympathieke jongen die hier alleen maar sterker van wordt. Siem de Jong was het grotere talent dan Luuk en Luuk bij Twente was ook altijd een vraagteken. Kijk nu eens hoe die doorgegroeid is. Kijk naar de geschiedenis, de meeste spitsen worden pas rijper, vooral in hun hoofd naarmate ze ouder worden. Daarom heb ik ook een goede kijk op Akpom die net als goede wijn in de loop der jaren beter wordt. Het grote manco bij deze selectie van Ajax is het feit dat we geen goede verbindingsspeler hebben. Misschien dat Eriksen in de winterstop ons kan helpen. Anders blijven we te afhankelijk van alleen Branco en Silvano moet gewoon nog veel ervaring opdoen.
+2/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Excuses omdat je kritiek levert... Dan gaan we hier op het forum een dagtaak aan hebben. Bij dezen mijn excuses aan Steijn, Mislintat, Groter, Sutalo, Rensch, Gaaei, Medic, Salah-Eddine, Wijndal, Avila, Taylor, Tahirovic, Mannsverk, Bergwijn, Berghuis, Mikautadze en Maduro. Ik vergeet er nog een paar maar ik moet even op adem komen.
+4/-1

 
6 maanden geleden
Je vergeet mij idd.
+1/-1

6 maanden geleden
Het was ook kritiek naar de club toe, die hadden wel wat eerder op het idee kunnen komen om hem 'bij te schaven'. Helemaal mee eens. Vind Koeman een vrij goede trainer, is over het algemeen niet zo'n vrolijke snuiter, vrij serieus en voelt zich snel aangevallen vooral als het niet loopt. Aard van het beessie denk, vind ik verder prima, zolang er een goed team staat te voetballen. Zou bij Ajax niet misstaan.
+3/-0

6 maanden geleden
Prima toch, afsluiten en door gaan.
+3/-0

6 maanden geleden
Koeman springt van de ene trein op de andere; hij heeft helemaal gelijk dat Brobbey er niet zoveel van kan op voetbalgebied … maar door wat sentimentele tegenwind draait hij als een blad aan de boom .
+1/-2

6 maanden geleden
Terecht dat hij zijn excuses aanbied. Al die voetbal kenners, waaronder ex prof voetballers, die beweren dat Brobbey niet kan voetballen. Brobbey is een nachtmerrie voor de tegenstander. Hij sterk, snel en zorgt voor heel veel dreiging. Waar mensen over praten zijn details. Die details ontwikkel je door veel te spelen. Maar de basis heeft hij absoluut wel. De bondscoach moet niet meepraten met al die azijnzeikers
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht