Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax-fans mogelijk niet welkom bij Marseille

14 november 2023 10:21 - X
Foto: Pro Shots

Ajax-fans mogelijk niet welkom bij Marseille; image source: Pro Shots

Ajax Supporterszaken meldt op X dat het "hoogst onzeker" is of Ajax-fans welkom zijn bij de Europa League uitwedstrijd tegen Olympique Marseille op 30 november. Men hoopt spoedig meer informatie te kunnen geven. De mededeling komt niet geheel als een verrassing, na de ongeregeldheden bij de thuiswedstrijd van 21 september. Zeven agenten raakten lichtgewond toen men ingreep bij supporters van beide clubs. Recent deed zich ook een geweldsincident voor bij een andere wedstrijd van de Franse club. Trainer Fabio Grosso van Olympique Lyon raakte gewond toen de spelersbus werd bekogeld met stenen. Die wedstrijd werd afgelast.

Meer op X




Tags

marseille afgelast agenten bekogeld fabio geweldsincident gewond grosso lichtgewond lyon stenen supporterszaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Huh? “ Zeven agenten raakten lichtgewond toen men ingreep bij supporters van beide clubs. Recent deed zich ook een geweldsincident voor bij een andere wedstrijd van de Franse club.” —> en daarom mogen er geen uit supporters mee, waarbij dus eigenlijk Marseille een voordeel krijgt? Niet dat ze die nodig hebben the dit Ajax…
+3/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
???????????? Ik weet dat onze supporters geen lieverdjes zijn, maar in dit geval is het dus zo dat de supporters van Marseille zich misdragen en de tegenstander wordt gestraft ????????? Jouw supporters zoeken steeds een gewelddadige confrontatie. Het lijkt me eerder dat je als club je aanhang ter verantwoording roept en geen thuissupporters toelaat ! Maak eens een statement . Nu beloon je ze !
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht