Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Analyse VI: "Deze 5-0-5-formatie brak Ajax op in Almere"

13 november 2023 10:19
Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Ik begrijp ook niet zo goed waarom Schippie is gaan sleutelen aan het team. Eerst wordt Martha geslachtofferd, terwijl hij de enige reden was dat Bergwijn plots weer ging voetballen. Daarna krijgt Mikautadze plots de voorkeur op 10 terwijl Akpom daar veel meer voor in aanmerking komt...

Ik heb John hoog zitten maar het zou hem sieren om het gewoon logisch neer te zetten. Het was niet geweldig, maar er werden in elk geval wedstrijden gewonnen.
+2/-0

8 maanden geleden
Dat het middenveld compleet afwezig is en het elftal in twee blokken uiteen valt is niet iets van de laatste weken, maar is al het geval sinds begin vorig seizoen. Slechts één constante factor in dit verhaal die ook onder deze trainer weer een onaantastbare status heeft gebaseerd op helemaal niets: Kenneth Taylor.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Had je dit ook gezegd als die bal op de paal erin was gegaan 😜
Volgens mij is het nog steeds Brobbey die al weken de mooiste kansen laat liggen waardoor we punten verliezen.
Hij werkt hard en ik hoop ook dat het een x omslaat bij hem dat die wel elke kans erin schiet, maar die penalty van City begint gewoon bij hem door niet de bal af te geven.
+1/-0

8 maanden geleden
Sinds wanneer doet Rico Verhoeven de analyses bij Vi 😄
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei grillitsch henderson jong kaplan kiki koeman lucca mikautadze mislintat ocampos rijkhoff schouten shogun simons sutalo tahirovic veerman weghorst