Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: "Brobbey wordt alleen beter als hij de waarheid hoort"

13 november 2023 08:14 - AD
Foto: Pro Shots

Van Hanegem: "Brobbey wordt alleen beter als hij de waarheid hoort"; image source: Pro Shots

AD-columnist Willem van Hanegem mengt zich in de discussie rondom Brobbey, aangezwengeld door Marco van Basten en Ronald Koeman. "Er struikelen weer allemaal huilebalken over elkaar heen, die vinden dat Koeman dat allemaal niet hardop mag zeggen. Maar dat slaat nergens op. Brobbey wordt alleen beter als hij de waarheid hoort en dat mag ook best in het openbaar. Daar wordt hij namelijk een grote jongen van en volgens mij ligt hij er zelf ook niet wakker van", aldus Van Hanegem. De columnist uit tegelijk flinke kritiek op Benjamin Tahirovic, die na het ontslag van Steijn "bij Ajax achter de tafel plaatsnam om de pers te vertellen dat het allemaal veel beter zou gaan" en nu zulke fouten maakt als tegen Almere.

Meer op AD
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey hanegem waarheid columnist koeman aangezwengeld basten benjamin huilebalken mengt openbaar plaatsnam steijn struikelen tahirovic wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Willem heeft het iedere week maar druk met Ajax.
+2/-2

 
3 weken geleden
😉 Idd, zou er jarenlange frustratie naar boven komen?
Ik kan me goed voorstellen dat de buitenwereld Sjaak Swart niet serieus neemt zo neem ik op mijn beurt van Hanegem allang niet meer serieus.
Of hij loopt over van frustratie en jaloezie richting Ajax of het duurt niet lang meer voor hij zijn avondeten gevoerd krijgt door mensen in witte kleding.
Sneu.
+3/-0

4 weken geleden
Ja en zelf gewoon toegeeft dat die ook fouten maakt.
Als een verslaggever hem ermee confronteert kan hij ook zeggen dat hij het beter had moeten doen ipv zeggen dus het is mij schuld.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Die kromme heeft gelijk.
Jankers tegenwoordig.

Niet het onderwerp in kwestie trouwens, die ging er mee om zoals je er mee om hoort te gaan. Eigenlijk best wel een compliment als de bondscoach je van serieuze en positieve kritiek voorziet.
+4/-1

 
3 weken geleden
Behalve na de wedstrijd dan toen die opeens niet meer wist dat hij degene was die onnodig balverlies leed en daardoor samen met Tahirovic de penalty kado gaf.
+1/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
Willem is altijd heel objectief, alleen soms niet als het Ajax betreft.
Maakt mij overigens niks uit, want het toont alleen maar de grootsheid van Ajax aan en wat een negatieve gevoelens dat oproept bij niet Ajax supporters.
Ajax supporters, die een tijdje in Rotterdam en/of in Utrecht en Den Haag hebben gewoond op gewerkt, weten precies waar ik het hier over heb. :)
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor