Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Ik houd een beetje een dubbel gevoel over aan de wedstrijd"

12 november 2023 17:35

Brian Brobbey werd verkozen tot KPN Man of the Match, mede door zijn 2 assists. De spits vond het maar een schrale troost. De spits blikte als volgt terug op de wedstrijd: "Ik denk dat we hier met de overwinning naar huis moeten gaan. Ik denk dat ik goed bezig was in deze wedstrijd. Ik had lekkere duels met van Bruggen. Het was niet slim hoe Tahirović het duel aangaat bij de penalty, maar ik weet zeker dat hij hiervan zal leren. Hij was ook belangrijk met zijn doelpunt en hij blijft een topspeler in mijn ogen. Ik denk dat we in de eerste helft het lastig hadden, maar in de tweede helft creëren we meer kansen. Ik houd een beetje een dubbel gevoel over aan de wedstrijd."

Daarna ging het even kort over de rentree van Etienne Vaessen, die voor het eerst sinds zijn botsing met Brobbey weer op het veld stond. De spits had het wel meegekregen, zo gaf hij aan: "Toen we naar Almere gingen zag ik het op Facebook. Ik ben natuurlijk heel blij voor hem en we hebben veel contact."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey aangaat botsing bruggen etienne kpn match schrale tahirovic topspeler troost vaessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht