Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramaj: "goed is niet goed genoeg"

11 november 2023 10:30 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ramaj: "goed is niet goed genoeg"; image source: Pro Shots

De Telegraaf brengt een leuk profiel van Ajax-keeper Diant Ramaj. De schets begint met de vlucht van zijn ouders uit Kosovo: "Mijn ouders zijn in Kosovo geboren en vanwege de oorlog met Servië naar Duitsland gevlucht. Dat was een zware tijd voor ze, want ze lieten alles achter en kwamen met letterlijk niks in een nieuw land terecht. Hun geschiedenis en karakter hebben mij gevormd tot wie ik nu ben", aldus Ramaj, die denkt dat hij mentaal sterk is door zijn afkomst. Als voorbeeld haalt Ramaj Eintracht Frankfurt-keeper Trapp aan: "Hij is een van de beste keepers van Duitsland. Ik heb veel van hem geleerd". Over zijn komst naar Ajax vertelt hij: "Ik speel al mijn hele leven als een Ajax-keeper en pas qua stijl perfect bij de club. Dat heb ik ook al laten zien, maar zal ik nu elke keer moeten tonen. Goed is niet goed genoeg".

Meer op Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

ramaj duitsland kosovo afkomst diant eintracht frankfurt gevlucht oorlog schets stijl telegraaf trapp vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Komt op mij over als een goede stabiele keeper. Toch nog iets goed gedaan onze Sven.
+5/-0

4 weken geleden
Ik ben nu al een groot fan van hem. Schandalig als Rulli of Gorter ooit nog de voorkeur boven Ramaj gaat krijgen. Hij is mijn nummer 1.
+9/-0

4 weken geleden
Dat er überhaupt nog interviews worden gegeven aan dat roddelblad. Kunnen ze toch ook gewoon uit hun duim zuigen net als de rest van hun berichtgeving over Ajax.
+6/-3

4 weken geleden
Lekker laten staan. Doet het meer dan prima. Gorter en Rulli in de winterstop verkopen. Genoeg achter de hand zou ik zeggen met een Pasveer en Setford.
+2/-4

4 weken geleden
Ik snap de afkeer van Rulli hier niet zo. Heeft het in mijn optiek ook prima gedaan. Kan een mooie strijd worden tussen hem en Ramaj. Laat maar zien. Gorter gaat 'm niet worden, dat is hopelijk nu wel duidelijk.
+9/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Hallo allemaal , ik ben nieuw hier dus ik hoop dat jullie mijn eventueel domme teksten vergeven .Ik vind het een zeer goede keeper, van mij mag hij eerste keeper zijn.
+7/-0

 
4 weken geleden
Welkom, je 1e post is in ieder geval geen onzin :)
+3/-0

4 weken geleden
Waardeloos interview in de roddelblad Telegraaf. Klopt niets van. Uit de duim gezogen...Hahaha.
+3/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor