Transparent
Inloggen
Sluiten

Veltman: "Ik heb vandaag wel een beter Ajax gezien"

9 november 2023 22:52

Veltman was voor het eerst sinds zijn afscheid weer terug in de ArenA. Hoe hij dat vond legde hij als volgt uit: "Mooi. Ik denk voor Brighton als prachtig, maar voor mij heel speciaal. Het is best gek. Je zit in een hotel waar je normaal altijd langsreed. Je komt in het stadion, waar je dan avond ervoor traint. Normaal doen we dat niet en vliegen we op de wedstrijddag. Het was mooi om je heen te kijken en alle medewerkers en vrijwilligers weer te zien waarmee je gewerkt hebt. Ik hoorde ook een paar keer van de tribune dat ik in het verkeerde shirt stond. Ik voelde me heel welkom hier.

Over de 0-2 overwinning zelf zei de oud-Ajacied: "De eerste helft hadden beide teams moeite om in hun spel te komen en daar was niet veel aan. De tweede helft was beter. Zij gingen natuurlijk drukken en wij scoren op een goed moment de 0-2. Zij kregen nog een paar goede kansen, maar uiteindelijk hebben we het goed gedaan. Ik heb vandaag wel een beter Ajax gezien. Twee weken terug zaten ze niet in een goede flow. Maar nu zag je dat ze meer gingen drukken en daar hebben ze ook de kwaliteiten voor. Nu ze meer vertrouwen hebben, zorgde dat ook voor problemen bij ons."




Tags

veltman arena brighton langsreed vrijwilligers wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht