Transparent
Inloggen
Sluiten

Josip Sutalo: 'Er is echt geen sprake van heimwee'

8 november 2023 10:52 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Josip Sutalo: "Er is echt geen sprake van heimwee"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International heeft Josip Sutalo de berichten dat hij kampt met heimwee als onzin bestempeld. "Daar is echt geen sprake van", aldus Sutalo. "Ik heb mijn hele leven in het teken gesteld van voetbal. Ik train hard en ik doe elke dag mijn best om te slagen. Dan verdien je na al die jaren een toptransfer naar het buitenland, en dan zou ik zomaar opeens weer teruggaan? Ik moet er niet aan denken."

In de kritiek op zijn spel kan hij zich ook niet helemaal vinden. "Natuurlijk: ik kan niet zeggen dat het goed was. Maar ik kan ook niet zeggen dat het nou héél slecht was, wat ik ook gelezen heb", zo geeft hij aan. "Het hele team heeft er tot nu toe niet goed uitgezien en dan is het ook lastig om als individu uit te blinken. Het zelfvertrouwen is ook wat afgenomen door de slechte resultaten, maar zoals ik al zei: ik ben ervan overtuigd dat we het tij gaan keren."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

sutalo heimwee josip individu onzin teruggaan uitgezien verdien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Die jongen kan echt wel van grote waarde zijn als het team eenmaal staat. Dat gaat goed komen.
+6/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Sutalo is the future King of the Defence!
👏👏😎👍💎💎💥💥
+1/-0

8 maanden geleden
Zoveelste kul verhaal van afgelopen tijd. Je kan echt niets meer geloven wat er gezegd wordt in de media. Waarom wordt er dan zo weinig gecheckt, toch niet zo'n hele grote moeite. Dit kwam dan van Andy vd Meyde, die heeft dan via via wat gehoord, prima. Dit gebeurt ook regelmatig bij journalisten, dan ben je toch een waardeloze journalist. De enige die ik over het algemeen betrouwbaar vind is die Italiaan Fabrizio Romano.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik had gehoopt dat het aan de heimwee lag. Nu weten we nog niet waar zijn belabberde spel vandaan komt...
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons steijn tahirovic taylor vos weghorst zirkzee