Transparent
Inloggen
Sluiten

'Onderzoek naar Marc Overmars afgerond'

7 november 2023 21:36 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Onderzoek naar Marc Overmars afgerond"; image source: Pro Shots

Het Instituut Sportrechtspraak heeft tegenover het Algemeen Dagblad bevestigd dat het onderzoek naar het grensoverschrijdende gedrag van Marc Overmars is afgerond. Binnen enkele weken zal de tuchtcommissie met een uitspraak komen. "De aanklager heeft met zijn team van onderzoekers alle feiten verzameld", aldus directeur Henk van Aller. "Het feitenrelaas is met een aangifte voorgelegd aan de tuchtcommissie, die spoedig uitspraak zal doen."

Meer op AD.nl
Tags

overmars tuchtcommissie aangifte aanklager feitenrelaas grensoverschrijdende instituut onderzoekers sportrechtspraak voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden (gewijzigd)
Is er al aangifte gedaan? (En ja ik heb de tekst gelezen)
+3/-0

8 maanden geleden
Ik denk dat het alenaal heel erg overtrokken is. Ze willen allemaal aandacht en ik geloof niet dat het allemaal eenzijdig is geweest. Er lopen zo veel vrouwelijke figuren die daar werken in de hoop dat ze iemand vinden die ze financieel onafhankelijk maken. Dat ik mij niet kan voorstellen dat al die vrouwen zelf zo onschuldig waren. Kortom vertel alles of niets maar maak niet een persoon zwart...
+5/-5

 
8 maanden geleden
Precies Playball er zijn ook dames nou ja dames die dit soort fratsen uithalen daar hoor je nooit wat van
+3/-3

 
8 maanden geleden
Versturen die DickPics van zichzelf ja? Zulke dames ken ik gelukkig niet..
+3/-0

 
8 maanden geleden
Overmars heeft geweldig werk geleverd bij Ajax, dat heeft Mislintat (helaas) overduidelijk bewezen, maar dat neemt niet weg dat je plasser tonen aan dames fout is en niet door de beugel kan.
Als ik hier de commentaren lees dan werken er bij Ajax alleen dellen die het uitgedaagd hebben.
Wanneer iemands dochter thuiskomt met het verhaal dat op de hoek van de straat een man zijn geslachtsdelen aan haar toonde dan rent iedere verantwoorde vader de deur uit om die vent een pak slaag te geven maar als dan blijkt dat de vent geweldig werk levert bij je favoriete club dan zegt die vader: "Oh ben jij het Marc, dan geeft het niet doe het morgen nog maar een keer bij mijn dochter"?
Schade vergoedingen in Nederland zijn de minste in heel de wereld als ze al worden uitgekeerd en zijn onafhankelijk van het vermogen van de dader.
Het is ook verwonderlijk dat er niet één vrouw binnen Ajax gezegd heeft dat de andere vrouwen samenspanden om een schadevergoeding te krijgen maar zij daar niet aan mee wilde doen.
En raar dat Overmars op zijn beurt geen aanklacht wegens laster indiende om zijn naam te zuiveren.
Ja nogmaals, Overmars heeft geweldig werk geleverd maar dat geeft geen vrijbrief.
Ik weet zeker dat alle mensen die zijn gedrag nu goed praten dit gedrag bij Mislintat (terecht) veroordeeld hadden.
+6/-0

 
8 maanden geleden
Helaas geldt niet hetzelfde voor mensen die de sloot aan miskopen van Klaiber tot Magellan en een compleet van de realiteit losgeslagen salarispost geweldig noemen.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Hij was als TD niet perfect, klopt.
Maar de topic was zijn overschrijdend gedrag.
Het goed praten daarvan omdat we sportief succes behaald hebben met hem als TD en de schuld bij de slachtoffers leggen stuit mij tegen de borst.
Dadelijk heeft Ali B een wereldhit met een lied over Ajax en is het ineens ook een toffe peer.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Knap dat jij vanaf afstand weet dat het overtrokken is geweest. Overmars stuurt foto's van zijn pik aan vrouwen maar daar moeten we niet raar van opkijken als een directeur dat doet bij een ondergeschikte. Pfffttt.......
+4/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Sorry zeggen, babbelen met die dames en opnieuw beginnen met Marc, als daar nog draagvlak voor is bij die dames.
Heeft geen moord gepleegd.
+2/-5

8 maanden geleden
Foei, Die balletjes binnenboord houden vanaf nu en weer lekker terug komen naar de mooiste club van de wereld.
+1/-3


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst