Transparent
Inloggen
Sluiten

Akpom: "Bij het eerste doelpunt volgde ik mijn gevoel, want als de rebound komt moet je er staan"

5 november 2023 20:39

Chuba Akpom werd benoemd tot Man of the match door ESPN en stond bij Milan van Dongen na afloop van de wedstrijd. De spits reageerde als volgt op zijn uitverkiezing: "Dankjewel, het voelt altijd goed om doelpunten te maken. Het is een moeilijke tijd geweest, sinds ik hier aankwam. Pas afgelopen donderdag heb ik mijn eerste doelpunt kunnen maken en dan komt er een hoop passie en adrenaline vrij en zo wil ik mij vaker voelen. De afgelopen twee maanden heb ik me helemaal niet thuis gevoeld. Ik zat alleen in een hotelkamer en ik speelde me niet, dus ik voelde me erg eenzaam. Maar sinds deze week voel ik me beter. De nieuwe trainer heeft met me gesproken en dat was niet alleen over voetbal. Ook over hoe het met mij en mijn familie ging, dat voelde heel goed. Na dat gesprek had ik een blij gevoel en wilde ik weer snel aan de slag."

Akpom scoorde vandaag 2 goals, na donderdag ook al gescoord te hebben. Toen Akpom werd gevraagd wat hij van de goals vond, antwoordde hij: "Elke goal is er een. Bij het eerste doelpunt volgde ik mijn gevoel, want als de rebound komt moet je er staan. Je scoort geen doelpunten zonder je medespelers, dus hen moet ik ook bedanken. Zoals Steven (Berghuis) me bij het tweede doelpunt in positie brengt en de bal goed afspeelt, daar ben ik hem dankbaar voor. Zonder hem had ik de goal niet kunnen maken."
Discussieer mee op de forums


Tags

akpom rebound adrenaline afspeelt berghuis chuba dankjewel dongen eenzaam espn hotelkamer match milan passie uitverkiezing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal