Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn lijkt op weg naar winterse transfer'

4 november 2023 13:31 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Bergwijn lijkt op weg naar winterse transfer"; image source: Pro Shots

Het lijkt erop dat Steven Bergwijn komende winter gaat vertrekken bij Ajax. Volgens Voetbal International moet de club spelers verkopen om de selectie te kunnen versterken en daarbij zijn veel ogen vooral gericht op Bergwijn. Zelf zou hij ook openstaan voor een vertrek en de verwachting is dat hij naar Saoedi-Arabië, Qatar of de Verenigde Arabische Emiraten gaat vertrekken.

De vader van Bergwijn is onlangs op het vliegtuig gestapt om de transfermogelijkheden te onderzoeken, terwijl mensen rondom de international ook volop bezig zijn. Ajax heeft de inkomende transfermiljoenen en het vrijgekomen salaris nodig om zelf de transfermarkt op te kunnen te gaan.

Meerdere spelers zouden echter hebben aangegeven te willen vertrekken en tegenover hun zaakwaarnemer de opdracht hebben gegeven om de mogelijkheden voor een winterse transfer te onderzoeken. Een aantal spelers van Ajax ziet een vertrek naar Saoedi-Arabië als zeer interessant.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn winterse arabie saoedi emiraten qatar transfermiljoenen transfermogelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Zou wat zijn dat hij nog een paar geweldige wedstrijden speelt. Vorm helemaal terug. En dan gaat ie weg.
+3/-0

9 maanden geleden
Een leger brood voetballers hebben we nu…
+2/-1

9 maanden geleden
Dan gaat hij eindelijk op zijn werkelijke lage niveau spelen. Mag van mij ook per vandaag nog weg. Groot ego, geen enkel realistisch zelfbeeld van zijn niveau. Als afscheidscadeau zo’n zandbaksetje meegeven voor het geval hij het daar op het veld ook niet redt.
+2/-2

9 maanden geleden
Hij heeft dit zelf overigens al afgedaan als complete onzin.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst