Transparent
Inloggen
Sluiten

Weg naar boven moet tegen sc Heerenveen verder worden ingezet

3 november 2023 21:32

Voor Ajax staat zondagmiddag opnieuw een uitwedstrijd op het programma als sc Heerenveen wacht. De Friezen kennen tot nu toe een moeizaam seizoen en staan bij de start van de elfde speelronde op een tiende plaats. Midweeks kwam het nog in actie voor de TOTO KNVB Beker en won het eenvoudig van VVV-Venlo.

Ajax speelde voor de Eredivisie 31 keer eerder een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Daarin kan het uitstekende cijfers overleggen, aangezien tot nu toe 24 keer werd gewonnen, 4 keer gelijk werd gespeeld en 3 keer werd verloren. In het seizoen 1997/1998 werd met 7-2 de grootste overwinning behaald.

De selectie van sc Heerenveen kent met Mickey van der Hart en Ché Nunnely twee spelers met een verleden bij Ajax. Beide spelers speelden in de jeugdopleiding, maar wisten uiteindelijk de stap naar de A-selectie niet te zetten.




Tags

heerenveen che eredivisie knvb mickey nunnely vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos