Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ajax bereikt akkoord met Michael Valkanis'

29 oktober 2023 20:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ajax bereikt akkoord met Michael Valkanis"; image source: Pro Shots

John van 't Schip wil Michael Valkanis meenemen naar Ajax als zijn assistent. Dat meldt De Telegraaf. Van 't Schip zal maandag of dinsdag worden gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Ajax en hij wil zijn vaste assistent toevoegen aan de technische staf. Onbekend is nog of Ajax wil meewerken aan de wens van Van 't Schip.

Update 20:01: Voetbal International meldt dat Michael Valkanis als assistent-trainer naar Amsterdam gaat komen. De Australiër werkte eerder al samen met John van 't Schip en heeft nu een akkord bereikt met Ajax.

Momenteel is Valkanis als hoofdtrainer werkzaam bij Hapoel Tel Aviv in Israël, maar vanwege de oorlog wordt daar nu niet gevoetbald. Ajax wacht tot Valkanis wordt vrijgegeven en hij transfervrij de overstap kan maken.

Onbekend is nog wat de komst van Valkanis voor gevolgen gaat hebben voor de huidige technische staf naast Ajax.

Meer op VI.nl




Tags

valkanis michael akkord australier aviv hapoel israel oorlog telegraaf vrijgegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Krijgen we weer een of andere vreemde vogel...hou toch op. Laten we Maduro maar houden....je ziet dat hij de spelers wel aan de praat krijgt.
+2/-0

7 maanden geleden
Volgens mij komt hij uit Transsylvanië.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht