Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Jullie als media zijn alleen maar bommetjes aan het gooien'

29 oktober 2023 19:34 - NOS
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Jullie als media zijn alleen maar bommetjes aan het gooien"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS heeft Steven Bergwijn uitgehaald naar de media. De aanvaller was niet te spreken over de kritiek die er over hem en zijn rol als aanvoerder verschijnt. "Ik vind het een eer, maar vanaf dag één dat ik die aanvoerdersband heb zijn jullie daar als media al mee bezig", aldus Bergwijn. "Alleen maar bommetjes gooien en onrust creëren."

Bergwijn ging verder: "Zijn jullie er bij dan in de kleedkamer? Waar baseren jullie het op? Op hoe ik er in het veld bij loop? Ik ben er wel een beetje klaar mee. Jullie zijn er niet bij wat er in de kleedkamer gebeurt. Het is maar de aanvoerdersband. Jullie maken het veel groter dan dat het is. Vanaf dag één zijn jullie bommetjes aan het gooien en onrust aan het creëren. Daar ben ik wel klaar mee."

De aanvaller is bovendien ook niet van plan om naar Saudi Arabië te vertrekken. "Dat is ook al onzin. Dat is wat ik bedoel, bommetjes creëren", zo gaf hij aan. "Het is alleen maar bommetjes creëren, daar zijn jullie goed in."
Discussieer mee op de forums


Tags

bommetjes bergwijn arabie baseren eer nos onzin saudi verschijnt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Ik vind het een eer...het is maar de aanvoerdersband.
+4/-0

8 maanden geleden
Volslagen genant interview. Toont keer op keer aan dat hij totaal ongeschikt is als aanvoerder. Dat zou het eerste moeten zijn wat Van 't Schip morgen doet. Een andere aanvoerder aanstellen.
+4/-1

8 maanden geleden
Wat een gek joh.
+2/-2

8 maanden geleden
Iedere keer dat die Joep Schreuder zn muil opentrekt hoop ik dat zo'n speler em een mep verkoopt. Wat een uilskuiken is dat. Alsof ie interviews afneemt namens de fabeltjeskrant.
+3/-1

8 maanden geleden
Steven Bergwijn behoort in mijn ogen tot de groep domste voetballers. Een aanvoerder bij een topclub moet niet alleen een wedstrijd kunnen lezen/aanvoelen, een scheidsrechter/tegenstander slim bespelen, snappen wanneer je op het randje en soms net over het randje moet spelen, moet een voorbeeld en uithangbord zijn, maar ook verbaal sterk genoeg zijn om de media op een fatsoenlijke manier te woord staan, liefst ook nog met een beetje een goed verhaal. Waarom is Bergwijn ooit aanvoerder geworden en waarom is hij dat nog steeds?
+3/-1

 
8 maanden geleden
Hij is het geworden omdat we een trainer hadden die er helemaal niks van kan, Steijn mag blij zijn met de reflectie van die dame van Almere, het zit alleen niet in hem om naar zichzelf te kijken en naar anderen te luisteren.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Je kunt er ook zo naar kijken, welke andere speler is op dit moment een betere kandidaat?
+2/-0

 
8 maanden geleden
Vd Boomen, gezien die voortaan basis gaat staan.
+1/-0

8 maanden geleden
Ja bommetjes daar is Stevie wél echt goed in.

Zoveel waterverplaatsing! :O
+1/-0

8 maanden geleden
Bergwijn, je bent totaal milukt, leiderschap 0, mentaliteit 0 persoonlijkheid 0, inzet o enz ens enz...je was en bent je geld niet waard gebleken. EXIT!!! PLEASE!!!
+5/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons steijn tahirovic taylor vos weghorst zirkzee