Transparent
Inloggen
Sluiten

Carlos Forbs: 'Landstitel wordt zwaar, maar niet onmogelijk'

28 oktober 2023 15:25 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Carlos Forbs: "Landstitel wordt zwaar, maar niet onmogelijk"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad geeft Carlos Forbs aan dat hij nog altijd voor de landstitel wil gaan dit seizoen. "Je zult mij nooit horen zeggen dat ik niet voor de titel ga. Dat is niet mijn mentaliteit. Ik ben hier voor titels gekomen", aldus Forbs. "Wordt dat zwaar? Ja, maar ik zal nooit zeggen dat dat onmogelijk is."

De aanvaller erkent wel dat het onacceptabel is dat Ajax nu onderin de Eredivisie staat. "Zwaar ook, voor supporters en voor ons", zo geeft hij aan. "Ik heb vertrouwen in de groep en de staf, dat we beetje bij beetje naar een hoog niveau groeien. Het seizoen is nog lang."

Zelf is hij ook nog niet tevreden over zijn eigen spel. "Een goal en twee assists is te weinig. Mijn rendement moet omhoog", zegt hij daarover. "Dat gaat ook gebeuren. In de eerste maanden was het wennen aan het land, de club en het team. Ik ben dankbaar voor hoe ik ben opgevangen. Ajax voelde meteen als familie."

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

forbs carlos landstitel eredivisie titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Hij is nog jong zullen we maar zeggen. Met dit spelersmateriaal mag je je handen dichtknijpen als je eerste van het rechterrijtje mag worden. HSV dacht ook niet te degraderen. De rest is geschiedenis....
+3/-0

9 maanden geleden
Hij heeft de Amsterdamse humor zich snel eigen gemaakt!
+4/-0

9 maanden geleden
Je kan ervan vinden wat je wilt, ik zeg, juiste mentaliteit. (En een beetje naif)
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ben ik het deels mee eens, is alleen de juiste mentaliteit als je het echt laat zien, zoniet dan zijn het gewoon hele domme uitspraken.

Heel feitelijk gezien heeft hij trouwens wel gelijk, een landstitel is cijfermatig gezien niet onmogelijk, maar dat geldt ook voor Volendam ;)
+1/-0

9 maanden geleden
Niet onmogelijk... als je nog een paar jaar blijft
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson