Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax ook onderuit tegen Roda JC

27 oktober 2023 22:38
Foto: Pro Shots

Jong Ajax ook onderuit tegen Roda JC; image source: Pro Shots

Jong Ajax blijft in de Keuken Kampioen Divisie op de laatste plaats staan. Vrijdagavond ging de uitwedstrijd tegen koploper Roda JC nipt verloren. Vlak voor rust maakte Nassef Chourak de enige treffer voor de ploeg die onder leiding van Yuri Rose stond. Doelman Charlie Setford groeide met meerdere uitstekende reddingen echter uit tot de man van de wedstrijd, omdat het krachtsverschil tussen beide ploegen veel groter was.

Opstelling Jong Ajax: Setford, Jermoumi (90' Appiah), Aertssen, Gooijer, Martha, Brandes, Chourak, Agougil (69' Verschuren), Banel, Kalokoh (61' Sarfo), Idumbo Muzambo (69' Ebite)




Tags

jong roda chourak setford aertssen agougil appiah banel brandes charlie ebite gooijer idumbo jermoumi kalokoh krachtsverschil martha muzambo nassef nipt rose sarfo verschuren yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Het zijn uiteindelijk ook nog maar jonge jongens. Jammer dat er geen geroutineerde spelers mee mogen doen waaraan ze zich omhoog kunnen trekken. Nu moeten ze zelf door schade en schande rijk worden, maar of dit goed is voor het zelfvertrouwen is maar de vraag.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt ergens wel wat je zegt, maar welke routinier uit t eerste zou dan die jonkies aan de hand moeten nemen ? In de eredivisie en ook in de keukenkampioen staan we onderaan en dat geeft toch weer hoe triest het is gesteld met onze belangrijkste vertegenwoordigende elftallen ! Ik heb genoeg goede vrienden die supporter zijn van andere clubs waaronder Feyenoord en PSV en die hebben altijd met afgunst naar ons Ajax gekeken en ik weet dat er genoeg supporters van andere clubs een bloedhekel aan ons hebben vanwege behaalde resultaten in het verleden, maar die afgunst en hekel is nu veranderd in medelijden en dat , medelijden, dat vind ik de allergrootste vernedering .
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht