Transparent
Inloggen
Sluiten

Hedwiges Maduro: 'We zullen het zondag op een andere manier gaan doen'

27 oktober 2023 17:18

Ajax zal zondag tegen PSV niet dezelfde speelwijze gaan hanteren als het donderdag tegen Brighton & Hove Albion deed. Dat zei Hedwiges Madurop vrijdagmiddag op de persconferentie. "PSV is een hele andere ploeg. Ze spelen op een hele andere manier dan Brighton", aldus Maduro. "Dan is het logisch dat wij ook iets anders gaan doen. PSV voetbalt voor ons wat Nederlandser en Brighton speelt op een unieke manier waar de hele Premier League moeite mee heeft."

De interim-trainer lijkt daarbij vooral naar de snelheid van zijn aanval te kijken. "Dat is zeker een gedachte, zeker omdat PSV een aanvallende ploeg is. Ze willen alles voetballend oplossen en daardoor laten ze soms ook ruimte achter hun verdediging. Het is dus een logische oplossing", zo gaf hij aan.

Ook zullen er mogelijk andere spelers in de basis komen te staan. "PSV is een andere ploeg dan Brighton, dus dan heb je automatisch andere accenten", zei hij daarover. "Er vallen andere ruimtes op het veld en dus moet je dat ook anders bespelen."




Tags

brighton hedwiges maduro albion hove madurop nederlandser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht