Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw zware uitwedstrijd voor Ajax op het programma

27 oktober 2023 17:10

Voor Ajax wacht er zondag weer een zware uitwedstrijd. In Eindhoven wacht de clash met koploper PSV. De Eindhovenaren hebben in de competitie nog geen puntverlies geleden en hebben met twee duels meer gespeeld een voorsprong van 22 punten op Ajax.

PSV - Ajax stond voor de Eredivisie al 67 keer eerder op het programma. Ajax won 17 keer, speelde ook 17 keer gelijk en verloor 33 keer. De grootste zege ooit is 0-5 en dat lukte in het seizoen 1957/1958.

Steven Bergwijn keert zondag terug bij zijn oude club. Hij speelde enkele jaren in de jeugdopleiding van PSV en kwam uiteindelijk tot 149 officiële wedstrijden. Noa Lang en Sergiño Dest zijn juist afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Vanwege een blessure zal Lang echter niet in actie kunnen komen zondag.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn clash dest eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos