Transparent
Inloggen
Sluiten

Taylor: "Ik denk dat ik meer een rol moet pakken dan ik nu doe"

26 oktober 2023 23:52

Taylor sprak vooral over de kwaliteiten van Brighton die volgens hem goed en mooi voetbal spelen. Hij vulde aan met: "Uiteraard overheerst de teleurstelling, want we hebben weer niet gewonnen. We hebben bewust gekozen om lager te blijven in de opbouw, omdat zij een hele goed opbouw hebben van achteruit. Daarna proberen we ook de rust de houden als we de bal veroveren, waar we hem eerder snel naar voren schoten en gelijk balverlies hadden. We probeerden dan nu rust te houden en de bal terug te spelen, zodat we in balbezit bleven."

Ook werd de middenvelder gevraagd over wat hij ervaart van de verschillen tussen Steijn en Maduro, waarop hij antwoordde: "We hebben een goede samenwerking gehad met Maurice en ik ga hem ook echt niet afvallen. Vandaag hebben we met trainer Maduro iets anders geprobeerd door meer in te zakken. Tot de 2-0 ging het goed, maar daarna komen ze in hun spel en gaan ze lekker tikken."

Over zijn eigen vorm zei Taylor het volgende: "Ik denk dat ik zelf meer moet brengen en beter moet spelen. Vandaag hebben ik alles gegeven wat ik had en is het jammer dat ik het team niet heb kunnen helpen door het te bekronen met een goal of assist. Ik denk wel dat ik meer een rol moet pakken dan ik nu doe."




Tags

taylor maduro opbouw afvallen balverlies brighton ervaart maurice overheerst steijn vulde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos