Transparent
Inloggen
Sluiten

Maduro: "Het heeft met vertrouwen te maken en ik denk dat het probleem vooral daar ligt"

26 oktober 2023 23:31

Interim trainer Hedwiges Maduro sprak vooral van een zuur gevoel. Maduro zei over de wedstrijd het volgende: "We hebben wel teamdiscipline getoond. We wisten dat Brighton goed aan de bal was en daarom hadden we een andere speelwijze gekozen en gingen we meer inzakken. Aan de bal waren we echter heel slordig, waardoor we er niet goed uit konden komen. De ruimtes waren wel compacter dan normaal, maar je speelt tegen een Brighton dat dat goed kan bespelen. Ze wachten tot je uitstapt en dan maken ze hun driehoekjes. We hebben het plan goed gevolgd, alleen je krijgt net voor rust een goal tegen. Zij weten dan dat je naar voren moet komen en dat willen zij juist. Daar zijn ze heel goed in."

Van een overklassing wilde de voormalig assistent van Steijn niet spreken, zijn reactie op de stelling was: "Overklassen is een groot woord. Brighton is goed aan de bal, maar wij hebben ook momenten gehad om vooruit te spelen. Maar dan kiezen we weer voor de bal achteruit. De tweede helft hebben we wel een goede opbouw gehad. Het heeft met vertrouwen te maken en ik denk dat het probleem vooral daar ligt."




Tags

maduro brighton compacter driehoekjes hedwiges inzakken opbouw overklassen overklassing steijn stelling teamdiscipline uitstapt zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos