Transparent
Inloggen
Sluiten

Hedwiges Maduro: 'De waarheid komt altijd aan het licht'

25 oktober 2023 21:49
Foto: Pro Shots

Hedwiges Maduro: "De waarheid komt altijd aan het licht"; image source: Pro Shots

Volgens Hedwiges Maduro klopt er niets van de verhalen die De Telegraaf over hem en Maurice Steijn naar buiten heeft gebracht. Dat gaf hij aan op de persconferentie van woensdag. "Daar is niets van waar", aldus Maduro. "Hij heeft me wel meegedeeld hoe hij zich voelde, vooral na dat gesprek van die psychologe. Dat wist ik ook al langere tijd en ik hem hem ook heel goed aangegeven dat dat niet mijn woorden zijn geweest en ik daar afstand van heb genomen."

Maduro ging verder: "Dat verhaal wat vandaag is verschenen klopt niet. Ik kan daar heel stellig over zijn. De waarheid komt altijd aan het licht. Daar geloof ik heel stellig in."




Tags

maduro hedwiges waarheid stellig maurice meegedeeld psychologe steijn telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
En weer blijkt wat die twee imbecielen in dat vod schrijven complete onzin te zijn. Dat zag ook niemand aankomen... Dat mensen die bullshit die daarin geschreven wordt nog steeds serieus lijken te nemen is ook vrij bizar trouwens.
+7/-1

7 maanden geleden
Laten we hopen dat hij de zaak op de rails krijgt, want mijn hart breekt als ik naar spreekkoren met "Keu-kenkam-pioen" moet luisteren van de PSV fans
+1/-2

7 maanden geleden
Ik vond em gretig en zelfverzekerd overkomen. Hopelijk het begin van iets moois.
+5/-0

7 maanden geleden
Het wordt tijd dat Ajax het op het veld laat zien .
+5/-0

reactie verwijderd

7 maanden geleden
Waarheid zal wel ergens in het midden liggen.
Deze zooi afsluiten en richten op de toekomst.
+1/-1

7 maanden geleden
Hoor en wederhoor, de basis van journalistiek. Maar daar doet de Telegraaf niet aan. Lekker ophitsen, lekker stoken. Het maakt niet uit of het klopt, als het maar gelezen wordt.. Mijn advies: bezoek hun website niet, beloon riooljournalistiek niet met views.
+5/-0

7 maanden geleden
De waarheid komt heel vaak ook niet aan het licht, maar dan hoor je er niets over.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik ga er toch vanuit dat hoor en wederhoor heeft plaatsgevonden. Er zal toch wel iets van kloppen.Maar dat willen sommigen hier niet horen. Die willen alleen positief Ajax nieuws. Anders is de TG het schuld!
+1/-1

 
7 maanden geleden
De schuld ..! Niet : het schuld …
Trouwens de slechte reputatie van de T. hebben ze helemaal aan zichzelf te wijten ..! Dat blijkt ook nu weer ..!
+2/-0

 
7 maanden geleden
Misschien bij Steijn “hoor” (wat niet serieus te nemen is want meneer Steijn staat er gekleurd op na zijn ontslag). Heb bij Steijn nog nooit iets van zelfreflectie gezien. Sterker nog, hij gaf na de wedstrijd aan nog van “alle kanten gesteund te voelen, de staff, de spelers de medewerkers binnen Ajax”. Maduro spreekt het tegen, dus van wederhoor is geen sprake.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Schijnbaar hebben weinigen hier het stuk in zijn geheel gelezen, want er zijn 15 bronnen geraadpleegd in en rondom Ajax.
+1/-0

7 maanden geleden
Hoezo 'blijkt ook nu weer'? Waaruit blijkt dit dan?
Trouwens .....het de schuld van.. is okė.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos