Transparent
Inloggen
Sluiten

Steijn: "Het is een mokerslag"

22 oktober 2023 15:54

Maurice Steijn werd geconfronteerd met het feit dat Ajax nu 8 wedstrijden op rij niet heeft gewonnen. Cristian Willaert vroeg de trainer hoe hij hier nu staat, waarbij Steijn aangaf dat het vooral met een dubbel gevoel was: “We kregen op twee ongelukkige momenten de doelpunten tegen, zo vlak voor en vlak na de rust. Gelukkig toont de ploeg veerkracht en komen we toch 2-3 voor. Dan gebeurt er nog genoeg. Het wordt 3-3 en het wordt gestaakt. Bij de hervatten heb ik de jongens meegegeven om het punt te koesteren en voor de overwinning te gaan, maar je ziet hoe je hem dan weggeeft.”

Over zijn eigen positie werd de trainer ook gevraagd. Als je als Ajax trainer 8 wedstrijden op rij niet wint, wordt de trainerspositie wankel en Steijn werd gevraagd of hij er begrip voor zou hebben als de directie er voor zou besluiten om hem te ontslaan: “Het enige wat ik kan doen is bij mezelf blijven en met deze ploeg aan de slag. Ik zie nog steeds veerkracht als we bij 2-0 achter de rug rechten en terugkomen naar 2-3. Het is een mokerslag. Op basis van de resultaten zou ik er begrip voor hebben als de directie dat zou besluiten, maar op basis van wat we hopelijk kunnen bewerkstelligen niet.




Tags

steijn mokerslag veerkracht cristian maurice trainerspositie wankel weggeeft willaert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos