Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maurice Steijn behoudt vertrouwen binnen Ajax'

19 oktober 2023 13:19 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Maurice Steijn behoudt vertrouwen binnen Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf krijgt Maurice Steijn nog altijd het vertrouwen van de huidige directie, Louis van Gaal en Alex Kroes. Binnen Ajax is het besef dat de trainer onder de moeilijkste omstandigheden moet werken en is de selectie de slechtste sinds jaren. Bovendien speelt ook mee dat interim-directeur Jan van Halst zijn laatste geloofwaardigheid verliest bij een ontslag van Steijn, omdat hij ook heeft geholpen met het samenstellen van de huidige selectie.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

steijn maurice gaal geloofwaardigheid halst kroes samenstellen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Daar gaan we weer.. Het campagneteam van de Telegraaf die Maurice in het zadel probeert te houden. Toen Ten Hag trainer was bij Ajax ging dat heeeel anders. Dit bericht slaat trouwens ook nergens op. Na de laatste wedstrijd was al bekend dat Steijn nog niet zou worden ontslagen, nu zijn we anderhalve week verder en is er nog geen wedstrijd gespeeld. Er is geen reden bijgekomen om hem nu wel te ontslaan. Als Ajax tegen Brighton en PSV keihard onderuit gaan (en dat gaat echt gebeuren) dan is het gewoon klaar. Na PSV komen er een serie wedstrijden aan tegen wat minder sterke tegenstanders en dan zal een ander trainer een beetje krediet kunnen opbouwen. Als je nu een trainer wisselt en Ajax zou vervolgens gelijk speler tegen Utrecht en de wedstrijden daarop verliezen, dan zal hij ook vrij snel naar de uitgang worden geduwd. Kortom, wij fans moeten nog een beetje geduld houden voordat wij ook veranderingen zien binnen de technische staf. Die gifbeker is inmiddels een fust arsenicum geworden.
+11/-1

9 maanden geleden
";Bovendien speelt ook mee dat interim-directeur Jan van Halst zijn laatste geloofwaardigheid verliest bij een ontslag van Steijn, omdat hij ook heeft geholpen met het samenstellen van de huidige selectie."

Heel sterk argument, lol. De Telegraaf propaganda is weer op volle toeren. Steijn is hun enige bron binnen Ajax, dus zolang hij in het zadel zit, krijgen zij ook al de smeuiige details toegespeeld.

Ze hadden hem meteen na Feyenoord al moeten ontslaan. Dan had de nieuwe trainer tenminste al wat tijd gehad om zich in te werken.
+4/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi verhaal maar na PSV gaat het toch afgelopen zijn. Of het nu 4-0, 8-0 of 12-0 wordt zal dan niet zo veel uitmaken.
+3/-0

9 maanden geleden
Heel die telegraaf is niet serieus te nemen. Die bolle Verweij in die podcast van ze ook. Mensen verwijten dat ze met een campagne bezig zijn om Steijn weg te werken. Als er nou iemand structureel bezig is met campagnes om mensen weg te krijgen is het die papzak zelf.
+4/-1

9 maanden geleden
Na Brighton en Psv is het toch klaar, Steijn weet dat ook.
Kan de nieuwe interm trainer het oppakken na PSV.
+2/-1

 
9 maanden geleden
Misschien is het zelfs na Utrecht al klaar !
+1/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Dat dacht ik na de vorige potjes ook.
Denk dat Ajax, Steijn deze week laat afmaken plus komende week.
Zijn vervanger gelijk naar Brighton en PSV sturen zie ik ze niet doen bij Ajax.
Overigens weet de Telegraaf 0,0. Dus uit de duim gezogen.
+2/-0

9 maanden geleden
Het is niet eens meer grappig. Om een adje-interim AD in het zadel te houden. Ja doei. Als er vandaag overeenstemming met AZ over Kroes is, mag van Halst de dozen inpakken.
+1/-0

9 maanden geleden
"selectie de slechtste sinds jaren"

Na twee zomers op rij méér dan 100 miljoen euro uitgegeven te hebben aan inkomende transfers.
+3/-0

9 maanden geleden
Natuurlijk, de Telegraaf heeft het weer gedaan.. Stelletje onbenullen.
+1/-2

9 maanden geleden
Schokkend! Als dit waar is.....De telegraaf is totaal niet te vertrouwen.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik vind dit tweeledig.
Natuurlijk de prestaties zijn ver onder de maat en Ajax onwaardig. Dat maakt mijn inziens dat het vertrouwen heel broos is en de komende 3 wedstrijden wel eens cruciaal kunnen zijn voor Steijn.
Van de andere kant, de interne omstandigheden zijn ook voor Steijn krankzinnig (geweest?). Wellicht dat nu er interne rust komt, Steijn ook beter gaat functioneren. De beste man heeft ook nogal wat over zich heen gehad.
We gaan het meemaken.
+1/-0

9 maanden geleden
Tactisch is het gewoon telkens een totale wanhoop. Ik ben niet altijd voorstander van meteen de trainer de schuld te geven, maar hier is dat toch wel duidelijk het geval.

Vaak komen deze soort berichten van steun te buiten terwijl maar een paar weken later det trainer alsnog ontslagen wordt, dus wie weet.

Het is wel een zeer negatief en niet erg hulpvol signaal tegenover de selectie als er echt wordt gezegd dat het "de slechtste selectie sinds jaren" is.
+4/-0

9 maanden geleden
"Jan van Halst zijn laatste geloofwaardigheid verliest"

Die heeft bij bij mij allang verloren.
+1/-1

9 maanden geleden
Ongelofelijk dat ze dus vinden dat de "slechtste selectie sinds jaren" slechter is dan de selectie van pak 'm beet Go Ahead en Excelsior die beter presteren dan Ajax.

En wat is dan het argument als het beter loopt? Dat komt dan door Steijn? Of valt de kwaliteit van de selectie dan opeens toch mee?

Geen selectie van Ajax ooit (!) is 16e plek-waardig geweest. En als Volendam zaterdag wint en Ajax zondag verliest, staan ze gewoon laatste hè?

Iedereen die medeverantwoordelijk is voor de slechtste selectie in jaren (wat ze intern dus blijkbaar zelf vinden) moet met het schaamrood op de kaken zijn contract inleveren en een stadionverbod voor het leven krijgen.
+3/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons steijn tahirovic taylor vos weghorst zirkzee