Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donderdag gesprek tussen Ajax en AZ'

18 oktober 2023 00:40 - Vandaag Inside
Foto: Pro Shots

"Donderdag gesprek tussen Ajax en AZ"; image source: Pro Shots

Aanstaande donderdag vindt er een gesprek plaats tussen Michael van Praag, Louis van Gaal en de directie van AZ. Dat gaf Chris Woerts dinsdagavond aan bij Vandaag Inside. Ajax hoopt Alex Kroes eerder naar Amsterdam te kunnen halen en de Alkmaarders zijn bereid om mee te werken. "Uit respect voor Louis van Gaal, wat hij bij AZ heeft gedaan, lijkt er een opening te komen dat Kroes eerder kan beginnen bij Ajax. Louis staat er heel goed op bij AZ", aldus Woerts.




Tags

gaal kroes woerts michael opening praag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Hopelijk krijgt Alex morgen groen licht. Dan Beuker nog ophalen en zondag ruim winnen van Utrecht zodat we met een goed gevoel tegen Brighton en Eindhoven kunnen spelen.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Je vergeet nog een nieuwe trainer aanstellen, want zo lang Steijn er zit zal het elftal niet beter gaan draaienn.
+7/-1

 
7 maanden geleden
Ja leuk van Utrecht winnen. Ga je echt niet door van Brighton of PSV winnen... Van de nummer laatst zou je geen goed gevoel moeten krijgen. Dat zou gewoon een verplichting moeten zijn om daarvan te winnen...
+4/-0

 
7 maanden geleden
Op dit moment gaat dat nog moeilijk genoeg worden !
+5/-0

7 maanden geleden
Ik denk dat het in het belang van voetbal in zn algemeen en Ajax in dit geval in het bijzonder, noodzakelijk en redelijkerwijs sportief zou zijn van AZ als ze Alex gewoon eerder laten gaan.

Ajax speelt als het met deze trainer en bestuur moet blijven doortobben alleen nog degradatie voetbal dit seizoen. En dat is niet in het belang van voetbalminnend Nederland.

Natuurlijk zullen een paar zielige Hooligens van Feyenoord en PSV tegen zijn. Deze moeten niet vergeten wie gezorgt heeft in de afgelopen voorbije jaren hebben gezorgt dat Nederland het in Europa niet aardig maar heel goed deed.

Ook moet PSV niet vergeten dat Eindhoven de grond onder het stadion kocht om PSV te redden van de ondergang. En Feyenoord dat elke jaar 5 ton subsidie krijgt door bemiddeling van de Wethouder van Sport aldaar.

Kortom gun Ajax dat ze een keer hulp krijgen, niet met geld maar met een persoon als AZ directeur Alex. Zoveel vragen we niet.

Met Alex aan boord zal er veel gaan veranderen waarvan het meeste positief zal zijn.

Forza Ajax, we were the best and we will became the best again...
+2/-0

7 maanden geleden
Als de situatie andersom was dan had iedereen hier op het forum geschreeuwd om het AZ zo moeilijk mogelijk te maken. Zo werkt het helaas dan ook wel weer.
+2/-1

7 maanden geleden
Helaas voor iedereen hier, hoorde vandaag in de skybox van Gaal tegen Jan van Halst zeggen dat de deal om Alex Kroes eerder te kunnen inzetten niet zal "doorzetten" hij bedoelde niet kan doorgaan denk ik. Maar goed taal is altijd het probleem van Linke Loeiettje geweest. Kortom hij komt pas eind Maart of 2de week april. En Bestuur was al op de hoogte gesteld. Zij zoeken een tijdelijk alternatief..Maar ze hebben de tijd het is makkelijker om een trainer te vinden als je in de eerste divisie speeld...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht