Transparent
Inloggen
Sluiten

'Drietal treedt weer af als alle posities zijn ingevuld'

15 oktober 2023 00:38 - Het Parool
Foto: Pro Shots

"Drietal treedt weer af als alle posities zijn ingevuld"; image source: Pro Shots

Volgens Het Parool zullen Louis van Gaal, Michael van Praag en Leo van Wijk slechts voor een beperkte tijd Ajax gaan helpen. Op moment als alle cruciale bestuurlijke en sportieve posities bij Ajax zijn ingevuld zullen zij weer vertrekken bij de club en plaats maken voor jongere bestuurders. Het drietal hoopt dat de basis dan al is gelegd om weer terug te keren aan de Europese top.

Meer op Het Parool
Tags

gaal jongere leo michael praag wijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Prachtig toch? Dat getuigt van een echt clubhart. Het gaat niet om macht of geld. Sterker nog, eigenlijk waren ze helemaal niet geïnteresseerd om nog een soortgelijke functie te bekleden. Ze doen het echt omdat ze Ajax uit deze crisis willen trekken. Deze heren verdienen een standbeeld. Eigenlijk verdienden ze dit alleen al vanwege de prestaties bij Ajax in het verleden.
+8/-0

9 maanden geleden
Lijkt mij dat er hiermee de goede weg bewandeld wordt. Prima !
+4/-0

9 maanden geleden
Prachtig ja. Het is nou niet of dit een fulltime job voor de heren is, maar ben ze toch heel erg dankbaar.
+3/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Voor wat?De club staat in brand,en de van Praags/van Gaals gaan hier op korte termijn weinig of niets aan veranderen,helaas.
+1/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frimpong gaaei gakpo jong kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst