Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zet in op eerdere komst van Alex Kroes'

12 oktober 2023 21:45 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax zet in op eerdere komst van Alex Kroes"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Michael van Praag en Louis van Gaal in gesprek gaan met AZ om Alex Kroes eerder los te weken. Kroes zal op 15 maart van volgend jaar in dienst treden bij Ajax als algemeen directeur, maar Van Praag en Van Gaal zetten in op een eerdere komst van 1 januari. Een afspraak met Robert Eenhoorn en René Neelissen is al gemaakt om alles in gang te kunnen zetten.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

kroes gaal praag eenhoorn michael neelissen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Goed plan.. maar alleen als het een beetje op een goeie manier kan. Geen idiote eisen van AZ inwilligen. Zoals bijv. wat ik ergens gelezen had ze een miljoenen compensatie geven voor de gemiste champions league omdat wij zogenaamd een corona kampioenschap hadden gestolen...
+2/-1

 
9 maanden geleden
Natuurlijk wil ik ook dat Kroes het liefst gisteren al begint bij Ajax. Maar AZ mag idiote eisen stellen. Want waarom zouden ze een concurrent gaan helpen.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Een concurrent helpen kan je goodwill opleveren wanneer je ooit, en die tijd komt ongetwijfeld een keer, die concurrent nodig hebt.
Welke winst haalt AZ om tot 15 maart Kroes te laten wachten?
In welk opzicht worden ze daar beter van?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dat ze zeker boven Ajax eindigen uiteraard.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Dat doe je door de beoogde nieuwe AD van Ajax "officieel" 5 maanden (vanaf nu) later te laten beginnen? 🤔
+1/-0

 
9 maanden geleden
Az mag alle eisen stellen, dat staat ze vrij. Maar dan hoeven wij ze nog niet te accepteren? Volgens mij las ik dat ze tientallen miljoenen wilde vanwege het missen van de champions league na de afgebroken competitie.

Koop die man zijn contract netjes af, paar miljoen met een extraatje omdat hij naar de concurrent gaat en dan klaar. Geen andere eisen inwilligen, verbieden van toekomstige overgangen ofzo.. ga weg zeg. Iedereen moet iedereen kunnen (proberen) aantrekken.
+3/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom bergwijn boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk frimpong gaaei gakpo kiki koeman kroes mannsverk mislintat reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic sutalo tahirovic veerman weghorst