Transparent
Inloggen
Sluiten

'Louis van Gaal adviseert RvC-rol voor Danny Blind'

11 oktober 2023 22:04 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Louis van Gaal adviseert RvC-rol voor Danny Blind"; image source: Pro Shots

Louis van Gaal heeft Ajax ook geadviseerd om Danny Blind terug te laten keren in Amsterdam. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Blind zou weer de voetbalman in de Raad van Commissarissen van Ajax moeten worden, dezelfde functie die hij ook al bekleedde tot hij in 2021 als assistent-trainer van Van Gaal bij het Nederlands elftal aan de slag ging.

Een jaar geleden wilde Blind niet terugkeren bij Ajax. Hij ontkende daarbij de berichten dat dat kwam omdat zijn zoon Daley zijn basisplaats was kwijtgeraakt onder Alfred Schreuder, maar gaf daarbij wel aan dat de randzaken ook mee hadden gespeeld in zijn beslissing.. Of hij nu wel terug zal keren zal binnenkort duidelijk worden.

Meer op AD.nl
Tags

blind gaal danny rvc alfred bekleedde kwijtgeraakt randzaken schreuder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Het nieuws waarvan je wist dat het zou komen.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Inderdaad. Alle vriendjes van Louis worden weer beloond voor het prijzen van de grote Louis.
+4/-2

10 maanden geleden
Cruyff maakt een dansje in de hemel …(not)..
+3/-2

10 maanden geleden
Danny Blind indirect medeschuldige van de ellende.
Eerst het NL elftal belangrijker vinden dan de club en vervolgens niet terugkeren omdat hij zag dat het de verkeerde kant opging.
Moet je er niet juist dan instappen om de boel te keren?
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Er is veel geschreven over blind tijdens z’n periode bij oranje en z’n rol. De vraag is we wat daar van waar is. En volgens mij ging het juist mis toen hij naar oranje zat en geen actieve rol bij Ajax had. En dat daley naar de uitgang is gewerkt door schreuder is een fatale fout gebleken en zal zeker een rol hebben gespeeld in de afweging. Natuurlijk is hij niet de ideale speler maar het was een wereld van verschil geweest als hij nu nog bij de selectie had gezeten.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Wat betreft Daley absoluut waar.
Hij was aardig op zijn retour maar in deze selectie was hij de beste geweest met een man naast hem om zijn gebrek aan snelheid te compenseren had de organisatie er vele malen beter uitgezien.
Waar ik op doel is dat alle Ajax prominenten de mond vol hebben maar er (bijna) niemand instapt om de club te helpen en daar is pa een voorbeeld van.
Hij zag dat het fout ging en weigerde daarom terug te keren terwijl je juist dan de mouwen hoort op te stropen en niet vanaf de zijkant allerlei dingen roept.
+1/-0

10 maanden geleden
Danny, van harte welkom. Deze man wil tenminste nog iets betekenen voor Ajax. Weten jullie allemaal wat er achter de schermen afspeelt? Omdat Danny zag dat het de verkeerde kant opging keerde hij niet terug. Nu hoop ik dat hij weer een steentje bij wil dragen om weer vooruit te kijken. Wij als supporter staan aan de zijkant en weten niet half wat er allemaal speelt. Ikzelf heb jaren in het bestuur van onze club gezeten en als je weet wat de leden allemaal voor onzin uitkramen terwijl ze helemaal niet weten wat er echt allemaal afspeelt. En als bestuur moet je veel ballen omhoog houden en je hebt met zovele karakters en meningen te maken, maar het clubbelang staat altijd voorop. Dan valt het in deze tegenwoordige tijd niet mee om de juiste beslissingen te kunnen verdedigen, omdat er altijd weer mensen zijn die het eigenbelang voor het clubbelang voorop stellen. Mensen, schei toch allemaal uit om Danny vtv af te serveren en ontvang hem eens met open armen.
+4/-6

 
tackle (geschorst)
10 maanden geleden
Dan ben je één van de weinige die hem van harte welkom heet. Was ooit een goede voetballer en daar had hij het bij moeten laten. Ben je vergeten wat voor puinhoop hij er van gemaakt heeft als trainer en TD. Nergens geslaagd na zijn voetbal carrière.
+6/-2

 
10 maanden geleden
Inderdaad. Vantevoren afserveren?

De man is in elke functie na zijn actieve carrière middelmatig tot rampzalig gebleken.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Toen hij assistent werd van het Nederlands elftal werd direct aangegeven dat hij daarna weer terug zou keren in de RvC van Ajax, iets wat ook door de club zelf werd gecommuniceerd. Dan verliest zijn zoontje (volkomen terecht!!) zijn basisplaats en meteen weigert hij om terug te keren. En dan moeten we een jaar later blij zijn dat hij nu weer wel terug wil komen en hem met open armen ontvangen, terwijl hij in letterlijk elke functie die hij bij Ajax heeft bekleed zwaar heeft gefaald?
+4/-0

 
10 maanden geleden
Hier zitten wel heel veel twijfelachtige feiten en interpretaties in…
+1/-0

10 maanden geleden
Dit roept uiteraard weer de bekende, afkeurende reacties op.
Voorlopig zijn mensen als Blind en Van Gaal wel degene die hun nek uitsteken om Ajax er bovenop te helpen.
Genoeg oud-Ajacieden die een mening hebben in de media maar niet de helpende hand bieden.
Ik ben groot liefhebber van Cruijff en groot respect voor wat hij voor Ajax heeft betekend, maar waar zijn zijn adepten???
+3/-1

 
10 maanden geleden
De meeste zijn weggestuurd of weggewerkt.
+3/-1

 
10 maanden geleden
Hoeft toch geen reden te zijn om je Ajax-hart te laten gelden als je cluppie zo aan het afglijden is...
+1/-1

 
10 maanden geleden
Heb je gelijk in alleen zitten een hoop van die anti JC clan er nog en dat nodigt niet uit natuurlijk.
+2/-0

 
tackle (geschorst)
10 maanden geleden
Hoezo Blind steekt zijn nek uit, omdat van Gaal hem nu noemt. Hij wilde niet meer terugkeren. Dus het tegendeel is waar.
+1/-0

10 maanden geleden
In de tijd van Johan Cruijff was ik anti Van Gaal en Blind. Nu ben ik blij als ze tijd willen vrij maken.

Zo diep zijn we gezonken.
+3/-0

 
10 maanden geleden
De Kabel wordt vakkundig buiten de deur gehouden.

Seedorf en Kluivert negeren, Reiziger geen perspectief bieden en Bogarde ivm privéomstandigheden de club uit werken terwijl de TD dickpics naar medewerkers verstuurde. En dat als directie en RvC negeren.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chaotisch elsimao farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot mika mislintat olympiakos sevic skimovic sneer sosa sutalo wijndal