Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil functie van technisch directeur splitsen'

11 oktober 2023 00:54 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil functie van technisch directeur splitsen"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Ajax de functie van technisch directeur in tweeën wil splitsen. Marijn Beuker moet als directeur voetbal zorgen dat de totale voetbalorganisatie binnen Ajax een nieuwe structuur gaat krijgen, terwijl de club daarnaast ook een voetbalman wil aanstellen die zich met de transfers bezig houdt.

Louis van Gaal maakt zich intern bij Ajax hard voor de komst van Beuker, waar hij bij AZ al mee samenwerkte. Eerder adviseerde hij de KNVB al om hem aan te stellen als technisch directeur.

Meer op AD.nl




Tags

splitsen beuker gaal knvb marijn tweeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik zou even wachten met het bepalen van de nieuwe organisatiestructuur tot alle mannen die Ajax moeten gaan hervormen ook daadwerkelijk aan boord zijn.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Jij zou wachten tot maart? Ik denk dat het nodig is om nu in te grijpen. Het is sinds het vertrek van Overmars chaos, het wordt wel eens tijd om nu de juiste mensen op de juiste plek te gaan zetten. We zitten anderhalf jaar in een neerwaartse spiraal, dat moet Z.S.M. omgedraaid worden. De reputatie van Ajax staat op het spel en dat heeft heel veel invloed op de waarde van de club en de sponsorcontracten met o.a. Adidas en Ziggo.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Snap ik hoor Sven, maar dit gaat over het het splitsen van de functie van technisch directeur. Deze beslissing heeft echt niet op korte termijn effect op het veldspel toch. Lijkt mij dat je bij deze beslissing dan Kroes en Beuker betrekt, en dat je niet net voor zij binnenkomen zo'n zwaarwegende beslissing over de organisatiestructuur neemt.
+1/-0

 
tackle (geschorst)
7 maanden geleden
En jij denkt dat dit niet met Kroes overlegd is. Van Gaal heeft gewoon contact met Kroes.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Het is mij allang duidelijk dat Alex Kroes straks zelf de transfers wil gaan doen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Het wachten of met andere woorden geen beslissing kunnen nemen door v d Sar heeft ons in deze ellende gebracht.
Welke club zit 1,5 jaar zonder TD?
Nu spijkers met koppen slaan.
+1/-0

7 maanden geleden
Is Marijn Beuker een aanhanger van de TIPS filosofie die de grote roerganger VanGaal bedacht heeft ..?
+2/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht