Transparent
Inloggen
Sluiten

'Josip Šutalo heeft heimwee en wil weer terug'

10 oktober 2023 00:14 - Veronica Offside
Foto: Pro Shots

"Josip Šutalo heeft heimwee en wil weer terug"; image source: Pro Shots

Volgens Andy van der Meijde wil Josip Šutalo alweer vertrekken bij Ajax. Dat gaf de oud-voetballer maandag aan bij Veronica Offside. "Hij heeft erg last van heimwee en wil eigenlijk weer terug. Hij praat met helemaal niemand, ook niet met zijn teamgenoten", aldus Van der Meijde. "Hij wil helemaal niets ondernemen of met anderen socialiseren. Hij heeft gewoon last van heimwee."
Discussieer mee op de forums


Tags

heimwee josip sutalo meijde andy offside ondernemen socialiseren veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Net als bij Rulli lijkt mij dit onzin. Logisch dat de spelers er niet lekker inzitten met de huidige situatie maar lijkt mij niet dat iemand na 3 weken alweer op wil geven. Zo zit de wereld ook niet in elkaar.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Ik weet niet of dit onzin is. Bij Alvarez zag je ook dat hij o.a. ging opbloeien toen zijn vrouw en kind weer bij hem kwamen. Ieder mens reageert anders op een situatie ver van huis. Verhoek had vroeger ook heimwee als hij aan de andere kant van de Noordzee kwam te voetballen. Dat Sutalo zondag niet speelde vanwege rugklachten en zich nu toch al weer bij Kroatië meldt, geeft wat mij betreft ook wel te denken.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Inderdaad. Dit gedrag niet belonen. Hij mag enkel vertrekken voor 40 miljoen euro of een half jaartje verhuurd worden, maar niet zomaar simpel laten vertrekken.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Nou ja, niet onzin dat hij zich momenteel slecht voelt. Maar het lijkt mij wel onzin dat hij nu al terug wil. Doorgaans geven mensen niet meteen op. Topsporters toch zeker niet.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Bij Rulli was het toch zn vrouw die in NL niet aardde? Ik gok dat Mikautadze hetzelfde probleem heeft als Sutalo, als je niet kan communiceren houdt het op. Ajax moet ze een spoedcursus Engels geven en tot ze de taal machtig zijn niet opstellen. Een coach die ze niet voor de bus flikkert zal ook helpen trouwens.
+3/-0

10 maanden geleden
De wet van Murphy houdt maar niet op, pfffff.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Als je denkt dat we alles al meegemaakt hebt dit seizoen........
+2/-0

10 maanden geleden
Ik zou ook naar thuis verlangen na zo’n seizoenstart. Nieuw land, 110 miljoen uitgegeven met het idee om mee te doen om kampioenschap bij de grootste en meest succesvolle club in Nederland. Na 6 wedstrijden op de 16e plaats, niemand die een pepernoot raakt waaronder hijzelf. De sfeer zal verschrikkelijk zijn en de druk wordt alleen maar hoger.
+4/-0

10 maanden geleden
Hij zou onze beste speler moeten zijn. We kunnen hem niet zomaar laten vertrekken als we weer bovenop willen komen. Zorg ervoor dat spelers als hem zich thuis gaan voelen.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Verklaart wel waarom hij zo beroerd presteert.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik ben niet verbaasd, had al zo'n vermoeden dat hij met de ziel onder zijn arm rondliep. Begrijpelijk ook met de chaos bij de club. Zijn binnenhaler Mislintat vliegt er onterecht uit en frotkees Steijn mag blijven zitten. En je spreekt amper Engels...ga er maar aanstaan.
+4/-5

 
10 maanden geleden
Mislintat er onterecht uit? Deze man heeft voor 110 miljoen spelers gehaald die vrijwel allemaal B-keus zijn en niets bij Ajax te zoeken hebben. Daarnaast is iedereen wel duidelijk dat hij vooral zijn eigen zakken aan het vullen was.
Meestal schrijf je wel stukjes met een grote kern van waarheid maar wat Mislintat betreft zit je er zo ver naast als het maar kan.
+4/-2

 
10 maanden geleden
Haha wat een ongelofelijke domme opmerking wat betreft Mislukte Rat!
+3/-1

10 maanden geleden
Aanstellerij, deze speler valt door de mand en dat ziet heel de wereld. Normaal speelde Satulo in de schaduw en kon hij excelereren. Echt goed?? Tja ik heb tot op heden zijn toegedichte kwaliteiten nog niet gezien. Ik vind het een matige verdediger nivo Heereveen / excelcior.
+3/-4

10 maanden geleden
Laten we hem de volgende wedstrijden over deze moeilijke periode heen helpen en hem veel liefde geven vanaf de tribune.
+7/-1

10 maanden geleden
Eens met Red. Geef hem ons warme gevoel. Laat het merken met spandoeken en gezang om hem een hart onder de riem te steken. Laten we ons als publiek gedragen als degradatiekandidaat en alle goede dingen benadrukken.
+6/-1

10 maanden geleden
Het feit dat hij geen woord Engels spreekt vond ik al veelzeggend. Ajax is maanden bezig geweest met die transfer en hij was sowieso naar het buitenland gegaan. Dan weet je toch dat je het niet redt als je enkel Kroatisch spreekt? Je bereidt je voor en leert een taal (Engels). Die heimwee zou me niets verbazen. Wordt moeilijk, 20M krijg je er niet voor dus maar eens goed met die jongen praten en begeleiden/helpen.
+3/-1

 
10 maanden geleden
Ik hoop toch dat we genoeg geleerd hebben van Suljemani, jonge spelers hebben begeleiding nodig. Als je bereid bent om miljoenen uit te geven, kun je er toch minimaal alles aan doen dat ze goed terecht komen.
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Tja Satulo, en wij hebben allemaal heimwee naar het echte Ajax..
+5/-2

10 maanden geleden (gewijzigd)
Van der Meijde loopt weer uit z'n nek te lullen. In een Kroatisch interview heeft Sutalo aangegeven dat er niets van waar is.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson janse jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal