Transparent
Inloggen
Sluiten

'Rafael van der Vaart wijst voorstel Ajax af'

8 oktober 2023 22:12 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Rafael van der Vaart wijst voorstel Ajax af"; image source: Pro Shots

Rafael van der Vaart het een aanbod van Ajax naast zich neergelegd. Dat meldt De Telegraaf. De voormalig middenvelder zou kunnen toetreden tot het technisch hart van de club én assistent-trainer worden van Maurice Steijn, maar dat heeft hij afgewezen. Vanwege zijn privésituatie is het voor Van der Vaart niet mogelijk om in Amsterdam aan de slag te gaan.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

vaart rafael maurice privesituatie steijn telegraaf toetreden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Het zal wel.. Inmiddels word ik wel moe van al die ex-spelers met een grote mond over Ajax en het beleid. Nu krijg je de mogelijkheid om een rol te spelen en dan wijs je dat af.
+5/-1

 
7 maanden geleden
Zou eerlijk gezegd ook niet weten wat hij toe kan voegen. Denk dat hij dat zelf ook wel doorheeft.
+4/-1

 
7 maanden geleden
Helemaal mee eens Sven1987 een echte Ajacied steunt zijn club.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Woont hij niet gewoon de helft van de tijd in Denemarken? Elke dag heen en weer vliegen lijkt me wat veel van het goede.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Hij woont sinds dit jaar in Roemenië omdat zijn vriendin daar handbalt.

Te bizar voor woorden dat hij geen echte Ajacied zou zijn omdat hij zijn vriendin en dochtertje niet alleen wil laten. Of moet hij van zijn vriendin eisen dat ze stopt als handbalster omdat hij anders geen echte Ajacied is?
+5/-0

7 maanden geleden
Tja, van der Vaart heeft heel veel praatjes maar verder is het niet een speler die echt heel veel heeft gepresteerd. Door de goede spelers om hem heen heeft hij een lucratieve transfer gehad maar na Ajax en Dortmund niets meer gezien. Wel veel praatjes in diverse praatprogramma's. Maar dan lult hij die Snor uit voetbal insite na. Nah niks verloren met deze toch wel beperkte voetballer uit het verleden...
+1/-6

 
7 maanden geleden
Je doelt op HSV ipv Dortmund....?
+6/-0

 
7 maanden geleden
Bij Ajax was hij echt wel geweldig. Uiteindelijk bleek hij veel talent en te weinig discipline te hebben. Hadden we nu maar zulke talenten in huis die meteen al spelbepalend zijn. V/D Vaart scoorde ook heel veel.
+7/-0

7 maanden geleden
Van der Vaart en Sneijder zijn veel te lui om in de staf te komen. Heb je niets aan.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht