Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat Maurice Steijn nog steeds niet ontslaan'

8 oktober 2023 21:59 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat Maurice Steijn nog steeds niet ontslaan"; image source: Pro Shots

Ajax is nog altijd niet van plan om Maurice Steijn te ontslaan. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Ondanks dat de club bezig is aan de slechtste seizoensstart uit de clubhistorie mag de trainer nog altijd aanblijven. De clubleiding heeft nog steeds de hoop dat het Steijn gaat lukken dat de ploeg zich onder hem gaat herpakken.

Meer op AD.nl
Tags

steijn maurice aanblijven seizoensstart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Tja, ik heb ook nog hoop dat we kampioen worden. Erg realistisch is dat niet.
Kan me niet voorstellen dat Steijn van dit zooitje ongeregeld nog een team gaat maken. En gezien het interview na afloop heeft ie ze ook niet allemaal meer op een rijtje.

Maar goed, doelstelling bijstellen naar handhaving in de Eredivisie dan maar? Dat past wel een beetje bij het niveau van deze trainer. En dan 10e worden en zeggen dat ie het fantastisch gedaan heeft.
+3/-0

10 maanden geleden
Hij wordt na PSV toch wel ontslagen dus het lijkt mij allemaal weinig zin hebben. Maar goed, als ze niemand in beeld hebben om hem op te volgen schiet het ook niet op.
+4/-0

 
10 maanden geleden
PSV uit....ik vrees, ik denk terug aan een zekere 10-0 PSV-FEY. Zullen ze bij Ajax zo dom zijn om Steyn tot en met PSV uit te laten zitten?
+3/-0

 
10 maanden geleden
Denk het wel. Tegen Utrecht en Brighton sleept hij nog wel 2 tot 3 punten uit het vuur en dan is er niet genoeg reden om hem te ontslaan. Na de dubbele cijfers tegen PSV zal zijn positie inderdaad niet mee te houden zijn. We moeten er doorheen. Wordt een angstige Halloween.
+1/-0

10 maanden geleden
Toen Schreuder vorig seizoen (veel te laat) ontslagen was na zeven duels zonder zege stond hij vijfde en op Rob Jansen en Mike Verweij na vond iedereen het volkomen terecht.

Nu staat Ajax zestiende(!!!!) en is het inmiddels acht duels op rij zonder zege. Hoe kun je hem dan in hemelsnaam niet keihard buiten stampen? Het is echt te lachwekkend voor woorden allemaal.
+4/-0

10 maanden geleden
Mijn oma zei altijd: hoop is voor de dommen. Oké, dus Steijn krijgt het voor elkaar om de slechtste serie van Ajax ooit neer te zetten. Ajax staat zelfs op de 16e plaats na 6 wedstrijden, waardoor de top 3 in begin oktober volledig uit het zicht is verdwenen. Er is geen lijn of gedachte in het spel van Ajax te zien. Er worden geen kansen gecreëerd, het middenveld is onbereikbaar, verdedigend is het zo lek als een mandje. Spelers dekken aan de buitenkant, of zelfs helemaal niet en laten hun mannetje lopen. Elke wedstrijd hoor je de verbazing vanuit de tegenstanders dat Ajax enorm veel ruimte weggeeft en dat ze ondanks slecht gespeeld te hebben alsnog hebben gewonnen. Er is geen vooruitgang, het gaat zelfs alleen maar slechter. Hoe kom je er bij om nog hoop uit te spreken voor deze minkukel? Om woest en hopeloos van te worden. Wat een beleid..
+9/-0

10 maanden geleden
Het is een Schande dat je Steijn niet ontslaat. Zelf zal hij niet weg gaan inderdaad. Zouden wij geen van allen doen met de wetenschap die hij heeft dat hij over 2.5 jaar binnen is. Wat er van of met Ajax gebeurd interesseert hem dan niets meer. Ook van Gaal en van Praag hebben de ballen niet meer om hun stempel te drukken op het rottende bestuur en pluche heren. Lekker laten kabbelen en strijden om een eredivisie plek en tegen degradatie. En dit door een rottend bestuur een Overmars die in zn Narcisme even een dickpik moet sturen naar de koffiejuffrouw. Van de Sar en Overmars hebben mede Ajax de afgrond ingestuurd. Doordat ze op het laatst dachten superman te zijn en boven het voetbal verheven waren. Wij supporters vergeten soms dat er ook vele miskopen gedaan zijn. Voor elke goede aankoop/verkoop stonden zeker 3 tot 5 mis dan wel verkeerde aankopen. In het begin van het seizoen heb ik voorspelt dat Ajax voor degradatie gaat strijden maar hoewel ik hoop dat ik het verkeerd heb denk ik dat dit echt het geval zal zijn. Ajax heeft te veel rotte appelen in het bestuur en veel en veel te weinig voetbalkennis. Steijn had gewoon onslagen moeten worden. Gebeurd dit niet dan krijg ik gelijk en gaan we strijden voor degradatie. Want zo slecht is het voetbal dat Ajax nu speelt.
+3/-0

10 maanden geleden
Denk dat ze de nieuwe coach niet willen opzadelen met Utrecht en PSV-uit, afbraakrisico is te groot.
En je kunt nu toch niets doen.

Misschien dat Van Gaal even de opstelling doorgeeft voor Utrecht-uit.
+3/-0

10 maanden geleden
Pep Guardiola krijgt dit zooitje ongeregeld ook niet aan het voetballen en geen serieuze trainer stapt nu in.

Avila kan geen bal naar eigen speler krijgen, Sutalo wereldkampioen lucht dekken, Taylor loopt in de weg of speelt keihard de bal terug als de achterhoede per ongeluk de bal wel bij hem krijgt en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Een deel van de werkelijke schuldigen aan dit echec zitten nog in het pluche en krijgen riante bonussen.

Zullen we het eerst over deze mensen hebben voordat wij Maurice vervangen?
+5/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson