Transparent
Inloggen
Sluiten

Taylor: "Het enige wat wij kunnen doen is honderd procent hard werken en alles geven"

8 oktober 2023 18:16

Kenneth Taylor vond het vandaag niet goed genoeg en dan was de aanvaller nog mild. De middenvelder zei tegen ESPN: “We hebben niet goed gespeeld. De ruimtes zijn groot, het is heel zwaar. Ik moet zelf elke keer ook zorgen dat ik mee ren. Soms is het onmogelijk, maar dan moet ik het wel zo moeilijk mogelijk maken voor de tegenstander. Maar ik wil geen excuses zoeken.“

Ondanks zijn leeftijd probeert Taylor wel een leidersrol te pakken. Milan van Dongen vroeg of hij dat misschien ook al moest zijn, waarop de reactie van Taylor was: “Ik weet niet of ik het moet zijn, maar ik probeer het wel. Ik probeer iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik moet dat gewoon oppakken en wel doen.”

Taylor blijft ondanks het dieptepunt wel perspectief zien: “Ik ben wel iemand die altijd perspectief ziet en altijd hoop heeft en houdt. We kunnen wel bij de pakken neer gaan zitten, maar het enige wat wij kunnen doen is honderd procent hard werken en alles geven. Ik denk dat we dan vanzelf weer omhoog gaan.”




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor dieptepunt dongen espn leidersrol milan mild ren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht