Transparent
Inloggen
Sluiten

Steijn: "We zijn nu wel op een dieptepunt beland"

8 oktober 2023 17:52

Tegenover ESPN gaf Steijn aan dat hij vond dat Ajax nog wel aardig begon en dat hij frisheid zag. De opbouw en het vrij krijgen van spelers vond hij niet goed gaan. Ondanks dat er onder andere op deze aspecten wel regelmatig wordt getraind. Hij ziet dat ook te weinig terug in de wedstrijden.

Ajax is nu wel op een dieptepunt beland, erkent ook Steijn: “Je verliest vandaag wederom en het vertrouwen is heel broos. Je probeert de positieve momenten uit de wedstrijden tegen RKC en AEK te halen en dat hoop je een vervolg te geven. Dat is niet gelukt en dan is het weer heel triest.”

De trainer werd gevraagd welke spelers hij als verlengstuk ziet in het veld, oftewel wie de leiders in het veld zijn. Daarop noemde de trainer Bergwijn en Van den Boomen, maar zag hij dat veel spelers allereerst moeite hebben met zichzelf.
Na het laatste fluitsignaal volgde een fluitconcert in het stadion en veel fans maakten een gelaten indruk. Milan van Dongen vroeg Steijn hoe hij de supporters perspectief kan bieden. De reactie van de trainer: “Ik hoop dat ze vooral vertrouwen blijven houden in ons geheel. Ik vind dat de supporters tot het laatste moment achter de ploeg blijven staan. We bieden ze heel weinig, maar ze verdienen een ongelooflijk compliment. Wij zullen elke dag blijven knokken, omdat het beter moet.”
Tags

steijn beland dieptepunt aek bergwijn boomen broos dongen espn fluitconcert fluitsignaal frisheid milan oftewel opbouw rkc verlengstuk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons steijn tahirovic taylor vos weghorst zirkzee