Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maurice Steijn moet vrezen voor ontslag na nieuwe deceptie'

8 oktober 2023 17:10 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Maurice Steijn moet vrezen voor ontslag na nieuwe deceptie"; image source: Pro Shots

Ajax lijkt eindelijk verlost te gaan worden van Maurice Steijn. Volgens Fabrizio Romano wordt zijn positie in de komende uren of dagen intern besproken. Ajax is bezig aan de slechtste seizoensstart uit de clubhistorie en dat lijkt Steijn nu fataal te worden nadat alleen de openingswedstrijd werd gewonnen.




Tags

steijn maurice deceptie fabrizio fataal openingswedstrijd romano seizoensstart uren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik weet niet of dit allemaal Steijn aangerekend kan worden, maar hoe gaan we deze puinzooi in hemelsnaam herstellen? Je mag er nog wel 60 miljoen tegen aan gooien om een acceptabele selectie te krijgen. En wat doe je met al die aankopen die niks meer waard zijn nu? Doei 110 miljoen!
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
We hebben een acceptabele selectie. Het ontbreekt aan vertrouwen en daardoor aan lef. En er lopen een aantal dissonanten bij; Mikautadze, Medic, Gaaei en Avila. die hebben echt het Ajax niveau niet. Maar Ajax kennende kunnen ze die gewoon weer verkopen voor een miljoen of 40. De rest kan echt voetballen.
Ga niet vertellen dat Bergwijn, Berghuis, Sosa en Sutalo ineens niet meer kunnen voetballen. Dat zijn normaal gesproken vaste Nederlandse en Kroatische internationals. Vul de rest aan met de jongere spelers zoals Brobbey, Hato, Vos, Godts, enz. Dan heb je een meer dan acceptabele selectie. Zeker in de komende jaren. Jongens als Taylor en Rensch zijn misschien niet de allerbeste spelers maar in een goed draaiend team, kunnen die best aanhaken. Ook in Forbs en Tahirovic zie ik best potentie.
Dit jaar is wel verloren, bouw dus aan iets nieuws.
Ik kan me voorstellen dat ze Steijn willen ontslaan en ik vraag me ook af of hij de juiste man is om een nieuw Ajax te bouwen. Maar ja, wie is er beschikbaar voor deze klus? De trainers die dit kunnen, zijn bezet.
Misschien kunnen ze Pastoor verleiden om zich weer bij Maduro te voegen. Dat vind ik een hele intelligente man met een mooie voetbalvisie. Ik ben er van overtuigd dat hij dat kan als ze hem de tijd geven.
+3/-4

 
7 maanden geleden
Steijn heeft niet het vertrouwen van de selectie. En hoe kan dat ook? Als je al de aankopen voor de bus slingert, en de talenten voor de leeuwen, zonder dat je daar iets tegenover zet waar iedereen zich aan kan optrekken, is het gewoon klaar. De reacties van gasten zoals Berghuis en Bergwijn zijn tekenend. Die zetten geen stap teveel voor deze coach.
+4/-0

7 maanden geleden
En dan nu lezen dat Steijn het nog wel ziet zitten.
Wij niet vriend, wegwezen en wel nu te verstaan.
+8/-1

7 maanden geleden
Nou de kerst gaat ie niet halen, Berghuis passeren omdat ie kritisch was over Steijn. Voor de buitenwereld omdat ie een lichte blessure heeft. Wat een flapdrol
+3/-1

7 maanden geleden
Het zal altijd dezelfde uitkomst geven. Verantwoordelijk of niet . Deze situatie gaat de trainer de kop kosten. Al 2 jaar lang worden er bakken met geld weggegooid voor spelers die niets toevoegen aan Ajax. Geld dat eigenlijk gespendeerd zou moeten aan spelers die bv een Taylor, Rench en nog wat andere zouden vervangen, maar wat er gekocht wordt is nog minder ! De verantwoordelijken voor de aankopen dit jaar zijn weg en van vorig(e) jaren ( op van Halst na ) en hebben een enorme puinhoop achter gelaten. Steyn en de club ( supporters )zijn hier de pineut van.
+1/-0

7 maanden geleden
Nou wie gaat t probleem oplossen?? Ik weet t niet meer! Misteltat wel de rekening presenteren als hij zich verrijkt heeft ten koste van Ajax! Dit mag nooit meer gebeuren!!
+2/-0

7 maanden geleden
Het zou fijn zijn als hij zelf zijn conclusies trekt. Maar dan krijgt hij geen geld mee. Ontslag is financieel gunstiger voor hem.
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Haha, de toon in dit artikel is niet geheel objectief. Afijn, als je hem nu laat zitten moet je ook bereid zijn hem te laten zitten na Ajax afgeslacht wordt tegen PSV. Want dat gaat sowieso gebeuren. Zo niet, dan kun je de switch beter nu al maken.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Dan zadel je de nieuwe al op met een frustratie erbij!🤨
+1/-0

 
7 maanden geleden
Nog altijd beter om tegenslag te krijgen bij het bouwen dan tegenslag op tegenslag te krijgen terwijl er niets gebouwd wordt zoals onder Steijn.

Was hetzelfde met Schreuder die ze de gehele winterstop lieten zitten en in de eerste wedstrijd na de winterstop waren zijn opstellingen, tactiek en wissels exact hetzelfde als in de afgrijselijke eerste seizoenshelft. Meer dan anderhalve maand de tijd en gewoon de problemen niet zien of niets kunnen bedenken om verbetering teweeg te brengen.

"Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus."

Voor Schreuder en Steijn is een club als Ajax gewoon te hoog gegrepen. Gaat ver boven hun pet.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos