Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sven Mislintat wilde Kjetil Knutsen als trainer'

6 oktober 2023 12:49 - Tim van Duijn
Foto: Pro Shots

"Sven Mislintat wilde Kjetil Knutsen als trainer"; image source: Pro Shots

Sven Mislintat wilde Kjetil Knutsen afgelopen zomer aanstellen als nieuwe trainer van Ajax. Dat meldt Tim van Duijn van Voetbal International. De clubleiding wilde echter dat een Nederlandse coach werd aangesteld. Hierbij werd ook de naam van Peter Bosz genoemd, maar Mislintat kreeg vervolgens het advies om hem niet aan te stellen.
Tags

mislintat kjetil knutsen bosz duijn tim

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Tja.. wat moeten we met deze info.. we zitten nu eenmaal met onze hagenees opgescheept.. nog een paar dagen…en komende interlandperiode onze vertrouwde ETH maar binnen hengelen..
+3/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Oh?

Welke toekomst (jeugspelers en organisatie) heeft ETH precies achtergelaten?
Dat bepaald in grote mate mee in de situatie waarin we zitten.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Ten Hag was 1ste elftal coach en niet verantwoordelijk voor de jeugdopleiding, Algemeen directeur of TD.
Is er overigens eigenlijk wel iemand, die ooit succesvol was bij Ajax, die wel je goedkeuring heeft of had?
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Wie zegt dat ik bij de halve finale wedstrijden tegen Tottenham niet op de bank stond?!

Maar we hebben nu iets anders nodig, anders zitten we over 5 jaar opnieuw in deze shit. We hebben nu een manager nodig die niet alleen maar naar 'vandaag' en zijn eigen CV kijkt. En een TD is ervoor om de wensen van de manager 'vandaag' in te vullen zodat de manager zelf verderuit kan kijken.

En nee, een fan van van Gaal en/of Bosz was en ben ik niet. Zij zijn net als eth managers die het niet interesseert wat ze achterlaten als ze vertrekken. En daar hebben we helemaal niets aan nu. Leuk om maandagmorgen stoer mee te kunnen praten op je werk maar het helpt ons niet verder.

Overigens vind ik in de huidige situatie Maurice Steijn de juiste man op de juiste plaats. Het allerslechtste wat je nu voor die spelers kunt doen is de enige man die ze elke dag zien, wisselen voor een ander.
+2/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
De clubleiding noemde Peter Bosz, maar adviseerde om hem niet af te nemen? En bron is mening van Tim van duin of een gedegen journalistiek stuk met hoor en wederhoor? Daarbij is het toch ook geen nieuws dat Ajax met knutsen in gesprek was deze zomer. Knutsen zei alleen zelf dat hij niet midden in het seizoen wilde vertrekken als ik me goed herinner.
+6/-0

10 maanden geleden
Ik vraag me af of het met Knutsen heel anders was gelopen. Met Bosz wel, maar ja, dat station zijn we ver en breed gepasseerd.
+5/-0

10 maanden geleden
Hahaha men moet nog overleggen of Stijn moet aanblijven?.. Mislintat wilde dit en wilde dat..Kom toch hele bestuur van Ajax hangt van leugens en bedrog aan elkaar.. Bestuur van Ajax lijkt op onze regering...ze liegen alles bij elkaar en als er verkiezingen zijn worden elkaars stoelen opgepoetst...viespeuken zijn het. ALLEMAAL...
+1/-0

10 maanden geleden
Al had ie Guardiola gewild, hij heeft Steijn gehaald.
+1/-0

10 maanden geleden
Mislintat wilde zoveel mogelijk verschillende talen in de kleedkamer. Belachelijk.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao engeland excelsior farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki koeman kroes linksbuiten medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic tegengoals traore weghorst wijndal