Transparent
Inloggen
Sluiten

Amrabat: "Als Hato nuchter blijft en hard blijft werken, zit hij zo bij het Nederlands elftal"

5 oktober 2023 23:16

Marokkaans international Amrabat verscheen ook nog voor de camera van ESPN. Hij vond het een open wedstrijd die op en neer ging. Ik denk dat het voor iedereen een leuke wedstrijd was. Uiteindelijk jammer dat het 1-1 is geworden. Over de wedstrijd zei de oud-speler van PSV en VVV: “Ik denk dat we Ajax een beetje in de kaart speelden, omdat wij heel hoog druk gingen zetten. Zij gingen toen met 3 tegen 2 een positiespel spelen en dat deden ze goed. Van daaruit konden ze dan gaan voetballen. De tweede helft gingen we meer 1-op-1 spelen en dat werkte beter. Als Jonsson die bal binnen schiet, dan win je met 2-1.”

Tot slot werd hem gevraagd of hij het leuk vond om tegen Ajax te spelen, waarop Amrabat reageerde: “Zeer zeker. Ik ben wel onder de indruk van een paar spelers, waaronder die Hato. Wat een speler, 17 jaar. Hij doet me een beetje denken aan Nathan Aké. Toen bij Watford speelde ik regelmatig op de training tegen hem. Ik heb tegen Hato gezegd dat hij nuchter moet blijven en hard moet werken en voor je het weet zit je bij het Nederlands elftal. Verder ben ik onder de indruk van Berghuis en Brobbey, zeker met wat hij afgelopen week heeft meegemaakt. Die Šutalo komt er ook wel, als hij een beetje gaat acclimatiseren. Die heeft ook echt wel kwaliteiten. En als Ávila wat minder risico in zijn spel legt.”




Tags

amrabat hato nuchter acclimatiseren ake avila berghuis brobbey espn jonsson nathan slot sutalo vvv watford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht