Transparent
Inloggen
Sluiten

Steijn: "We moeten ervan af dat we tegenstanders sterk maken door onze fouten als we de wedstrijd onder controle hebben"

5 oktober 2023 22:28

Steijn vond dat de wedstrijd in zijn totaliteit beter was dan de wedstrijd tegen RKC. Hij vond dat zijn team met veel jonge jongens in een Griekse atmosfeer redelijk overeind bleef en dat ze er voetballend goed eruit kwamen. Veder zei de trainer: “We maken een goede goal, we hadden de eerste helft onder controle en kregen kansen via Forbs en Brobbey. Je gaat met 0-1 de rust in en dan weet je dat zij meer va banque gaan spelen. Ook in de tweede helft blijven we redelijk op de been en dan krijg je die corner tegen. Maar we hadden het daarvoor al moeten beslissen. Als ik de uitbraak met Berghuis, Bergwijn en Brobbey zie, dan moeten we die binnen schieten en dan is de wedstrijd op slot.“

Door ESPN werd ook gevraagd naar de vele slordigheden die bij Ajax te zien zijn. Steijn hierover: “We moeten gewoon oppassen met die ballen centraal. De grootste kans die zijn krijgen, leveren we met Ávila zelf in. We moeten ervan af dat we tegenstanders sterk maken door onze fouten als we de wedstrijd onder controle hebben.”




Tags

steijn brobbey atmosfeer avila banque berghuis bergwijn espn forbs rkc slordigheden slot totaliteit uitbraak veder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht