Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd tegen RKC op 6 december uitgespeeld

4 oktober 2023 14:44 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Wedstrijd tegen RKC op 6 december uitgespeeld; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat de wedstrijd tussen RKC en Ajax op woensdag 6 december zal worden uitgespeeld. Vanaf 20:00 uur zal de wedstrijd in Waalwijk worden hervat in de 85ste minuut en hierbij is publiek ook toegestaan. Het was niet mogelijk om het duel deze week nog uit te spelen en om diverse redenen was het ook niet haalbaar om het duel eerder dan 6 december uit te spelen.

Meer op KNVB.nl
Tags

rkc knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Belachelijk dat niet eerder kan. Nu is het zeker geen competitievervalsing?
+5/-0

3 maanden geleden
Ik voorspel nu al Kramer met de 3-3.
+1/-0

3 maanden geleden
Hoe vaak had RKC gewisseld? Indien keeper geblesseerd uitvalt, mag er dan nog een wissel plaats vinden?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ja bij gevallen zoals een zware hoofdblessure mag je alsnog wisselen
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik ben wel benieuwd wat er gaat gebeuren als er tegen die tijd een basisspeler (of twee) van RKC geblesseerd is. Ze hebben namelijk al 5x gewisseld. Als de KNVB echt zo van de regeltjes is zal RKC de wedstrijd uit moeten spelen met één (of twee) man minder.

Echt zo krom dat er nu blijkbaar niet geschoven kan worden met andere competitieduels. Bovendien had de KNVB natuurlijk gewoon moeten beslissen om de wedstrijd maandag, of zelfs zondag toen bleek dat Vaessen het ziekenhuis al weer mocht verlaten, uit te laten spelen. Desnoods zonder supporters als de burgermeester niet anders wilde. Maar nee, het duurde allemaal weer zo lang dat ze niet anders konden dan over twee maanden de laatste 10 minuutjes uit te spelen, mét publiek en dus inclusief een opnieuw compleet opgetrommelde politiemacht. Ze maken het zichzelf wel weer enorm moeilijk op deze manier.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Op 6 december is die keeper er misschien gewoon wel weer bij, maar wat als RKC tegen andere blessures of schorsingen aanloopt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Spelers die geblesseerd zijn mogen gewoon vervangen worden en dat kost geen wissels. Een arts van de KNVB moet daar dan wel goedkeuring voor geven.

Schorsingen tellen niet voor deze wedstrijd. De spelers die op het wedstrijdformulier stonden afgelopen weekend zijn ook dan van de partij. Alleen dus bij een blessure mag hij vervangen worden.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Okay, als dat de regels zijn, duidelijk. Er is op deze manier wel een situatie mogelijk dat beide teams in een totaal andere samenstelling op het veld komen. Dat is dan toch raar. Net als wanneer Kramer een schorsing van 5 wedstrijden uitzit omdat hij iemand zn enkels heeft afgezaagd, maar tussendoor toch nog even mee mag doen tegen Ajax.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Volgens mij is de keeper niet gewisseld, dus mag hij nog gewoon meedoen.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik moet het nog zien. Als ze in dit tempo wedstrijden op blijven schuiven, kan deze best wel eens wederom doorgeschoven worden. Zijn we wel lekker in Augustus 2024 nog met de competitie bezig.
+1/-0

3 maanden geleden
Misschien dat tegen die tijd er een stabielere verdediging staat en de huidige score in stand kan houden...
+2/-0

 
3 maanden geleden
Als we tegen die tijd het lek nog niet boven hebben, spelen we dit jaar degradatie voetbal.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.343 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor