Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan van Halst keert niet terug in RvC Ajax

1 oktober 2023 22:19 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Jan van Halst keert niet terug in RvC Ajax; image source: Pro Shots

Jan van Halst keert niet meer terug in de Raad van Commissarissen. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Van Halst heeft laten weten het niet meer zuiver te vinden om terug te keren als zijn tijdelijke dienstverband als directeur algemene zaken in maart van volgend jaar afloopt.

Ajax meldt daarbij dat Michael van Praag en Leo van Wijk zoals bekend worden voorgedragen als leden van de RvC, waarbij Van Praag de voorzitter zal worden indien zij worden benoemd. De stemming hiervan vindt plaats tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op vrijdag 17 november.

Meer op Ajax.nl




Tags

halst rvc praag dienstverband leo michael wijk zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Man had er in de eerste plaats al niet moeten zitten.. Luchtfietser die er een puinzooi van gemaakt heeft. Terugkeren was ook niet geloofwaardig geweest
+1/-0

7 maanden geleden
Ik heb nooit het gevoel dat ik een Ajacied op televisie zie wanneer ik hem hoor praten.
+1/-0

7 maanden geleden
Als voetballer vond ik hem al een laagvlieger en ook bestuurlijk vind ik het niets. Komt voor de camera prima uit zijn woorden ,maar inhoudelijk is het een lichtgewicht. Doet heel belangrijk, maar is er alleen op uit om belangrijk gevonden te worden .
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht