Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd tegen RKC gestaakt na drama met doelman Etienne Vaessen

30 september 2023 22:56
Foto: Pro Shots

Wedstrijd tegen RKC gestaakt na drama met doelman Etienne Vaessen; image source: Pro Shots

De wedstrijd van zaterdagavond tussen RKC Waalwijk en Ajax is zaterdagavond in de slotfase gestaakt. Bij een 2-3 tussenstand raakte RKC-doelman Etienne Vaessen bewusteloos na een botsing. Onbekend is nog hoe de medische situatie van de keeper is, maar meerdere spelers van de thuisploeg hadden aangegeven niet meer in staat te zijn om verder te spelen.

Update 23:37: Tegenover ESPN heeft RKC de berichten bevestigd dat Etienne Vaessen met een ambulance is afgevoerd naar het ziekenhuis en hij op dat moment bij kennis was.

Update 23:56: Algemeen directeur Frank van Mosselveld heeft in gesprek met ESPN aangegeven dat Etienne Vaessen weer aanspreekbaar was, maar zich niets kon herinneren van het moment. "Zoals het er nu naar uitziet was er niets met zijn hart aan de hand, maar was hij gewoon bewusteloos door de tik die hij op zijn hoofd kreeg", aldus Van Mosselveld. "Uit voorzorg zijn ze wel gaan reanimeren. Op het veld kwam hij al vrij snel weer bij."




Tags

etienne rkc vaessen bewusteloos drama espn aanspreekbaar afgevoerd ambulance botsing reanimeren voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik hoop dat het goed komt , gun je niemand !
+7/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Nare botsing, ging heel snel. Logischerwijs niet herhaald op tv. Ik zag niet wat er exact gebeurde.
Stay strong ! hoop dat uiteindelijk mee valt. Alle spelers waren ontdaan.
Terecht gestaakt.
+7/-0

7 maanden geleden
Heb het moment nog teruggekeken, maar dit leek op een zeer ongelukkige botsing. Het leek er op alsof Brobbey hem eerder schampte dan echt frontaal in botsing kwam, maar blijkbaar heeft hij hem op een zeer ongelukkige plek geraakt. Gelukkig is Vaessen weer bij kennis en hopelijk is er geen sprake van permanente schade of een langdurige blessure. Zo zie je maar weer dat die drie punten toch niet zo belangrijk zijn…
+4/-0

7 maanden geleden
Dit gun je niemand. Ik hoop dat het helemaal goed komt met Etienne Vaessen.
Maar om op Ajax terug te komen. Het zit natuurlijk wel enorm tegen. Dit was een wedstrijd waar je dus weer geen punten pakt. Vlak voor een hele zware reeks. Zo doe je dus nooit vertrouwen op. Wanneer is die gifbeker eindelijk eens leeg.
Maar deze gifbeker is niet zo diep als die van Vaessen. Sterkte kerel.
+4/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Veel sterkte, Etienne & familie en rkc! Hoop dat je goed herstelt, het een plaats kan geven en het (keepers-)leven weer kan oppakken! Ook sterkte voor Brobbey!

Wat moet je, met nog 10min. (incl. blessuretijd) te spelen, na zo'n gebeurtenis nog over de wedstrijd zeggen ... letterlijk (en met alle respect) rampzalig maar we staan met 1 doelpunt voor, en daarmee is alles gezegd.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Ik vrees uitspelen ooit die 10 minuten, maarja wanneee?
+2/-1

7 maanden geleden
Pfff lees net dat Brobbey Vaessen op zn linkerslaap raakte... heftig allemaal. Hopelijk komt het snel goed met Etienne.

Sterkte voor hem en heel RKC
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht