Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax moet zaterdag in Waalwijk eindelijk weg naar boven weer in gaan zetten

29 september 2023 02:07

Zaterdagavond komt Ajax in de Eredivisie weer in actie als de uitwedstrijd tegen RKC op het programma staan. De Waalwijkers staan in de Eredivisie één plek boven Ajax met twee overwinningen en vier nederlagen. Die twee zeges haalden ze echter uit de laatste twee wedstrijden waarbij afgelopen weekend verrassend werd gewonnen van FC Twente.

Ajax speelde voor de Eredivisie 27 keer eerder in Waalwijk en kan daarin uitstekende cijfers overleggen. 19 wedstrijden werden in winst omgezet, 7 keer eindigde het duel in een gelijkspel en slechts 1 keer werd er verloren. De grootste zege is 0-5 en dat lukte in de seizoenen 1992/1993 en 2021/2022.

Ook vorig seizoen werd met ruime cijfers gewonnen. Na een nog ietwat moeizame eerste helft keek de ploeg van toen nog Alfred Schreuder tegen een 1-1 ruststand aan, maar in de tweede helft werd vervolgens uitgelopen naar een 1-4 overwinning.




Tags

eredivisie alfred rkc schreuder twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper