Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maurice Steijn drong aan op komst van Borna Sosa'

28 september 2023 18:05 - Voetbalprimeur
Foto: Pro Shots

"Maurice Steijn drong aan op komst van Borna Sosa"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbalprimeur heeft Maurice Steijn expliciet aangedrongen bij Sven Mislintat om Borna Sosa naar Amsterdam te halen. Het medium claimt daarvoor bewijs te hebben. Steijn benadrukte op de laatste dag van de transferwindow in een bericht aan Mislintat dat hij voor de linksbackpositie met Jorrel Hato en Gaston Avila maar twee goede opties had en wilde weten of de linksback van Stuttgart nog een optie was.

In het bericht aan Mislantat gaf de trainer van Ajax bovendien aan dat er salaris was vrijgekomen omdat Davy Klaassen en Francisco Conceição waren vertrokken. Bij de opties voor linksback noemde hij overigens Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal niet. Op dat moment was er nog geen sprake van een huurtransfer van Wijndal.

Meer op Voetbalprimeur
Discussieer mee op de forums


Tags

steijn borna maurice sosa drong mislintat wijndal avila bewijs conceicao expliciet francisco hato huurtransfer jorrel mislantat owen salah stuttgart transferwindow voetbalprimeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ja oké, dus? Dacht dat Steijn, Nico wilde terughalen?
Lijkt wel juice kanaal dat ajax.beschamend.
+4/-1

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Eerst werd gezegd dat Steijn Tagliafico wilde en uiteindelijk Sosa maar accepteerde als alternatief. Dit zou dan betekenen dat het verhaal van het niet terug willen van Tagliafico, publiekslieveling, door Mislintat omdat die perse zijn eigen keus waar hij zelf aan zou hebben verdiend dus totaal niet klopt.

Het zou ook de late transfer van Sosa verklaren als niet Mislintat, maar Steijn op het laatste moment hem perse wou hebben.

Dat betekent dan dat er vuil spel is gespeeld door de media en groeperingen binnen Ajax die niet aan Ajax denken, maar aan henzelf. Om weer vriendjes op posities te krijgen en om de zaakwaarnemers van het huis weer geld te laten verdienen. Rob Janssen en co.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Goh, wederom blijkt het dus totale onzin te zijn wat de telegraaf schreef dat Mislintat per se de komst van Sosa er door heen drukte. Dat zag ook niemand aankomen :denk
+6/-1

3 maanden geleden
Blah, blah, blah....Ouwe meuk.. Ajax moet verder...
+2/-0

piranha (geschorst)
3 maanden geleden
Steijn betrokken bij duistere dealtjes? Het is een trieste bedoening allemaal, ik zie toch echt graag een andere trainer komen, maar het moet niet weer een gokje zijn. Na assistent Schreuder, na de te onervaren Heitinga, en na underperformer Steijn zitten we al bijna 1,5 jaar met middelmaat aan trainers.
+1/-0

3 maanden geleden
Ben bang dat elke goede trainer nu liever weg blijft bij Ajax , tenzij het een Ajacied is. Misschien Jaap Stam eens vragen of ie de verdediging wil trainen
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor