Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maurice Steijn krijgt in ieder geval tot de interlandbreak de kans'

27 september 2023 22:39 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Maurice Steijn krijgt in ieder geval tot de interlandbreak de kans"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad hoeft Maurice Steijn voorlopig nog niet te vrezen voor een ontslag. De trainer krijgt in ieder geval nog tot de interlandperiode de kans om het elftal aan de praat te krijgen. De clubleiding is van mening dat Steijn pas laat zijn selectie compleet had en daarom de tijd gegund moet worden. Ajax speelt nog uitwedstrijden tegen RKC en AEK Athene, terwijl de laatste wedstrijd voor de interlandbreak thuis tegen AZ is.

Het AD voegt er echter aan toe dat het voor Steijn alleen maar uitstel van executie lijkt. Zelfs al mocht hij na de interlandbreak aan mogen blijven wacht direct een loodzware week met uitwedstrijden tegen respectievelijk FC Utrecht, Brighton & Hove Albion en PSV.

Meer op AD.nl
Tags

steijn maurice aek albion brighton executie hove rkc uitstel utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


piranha (geschorst)
3 maanden geleden
Behalve als ze al een vervanger hebben die niet nu wil beginnen maar een paar weken nodig heeft, is het inderdaad uitstel van executie. Iedere JL heeft al gezien dat Steijn het niet kan en waarschijnlijk meer gemotiveerd is de ontslagbonus in ontvangst te nemen dan goed te gaan presteren met Ajax. Al die motivatieversiinderende wissels, het niet willen maken van een logisch speelplan, het niet implementeren van teamstatus en tactiek is zo duidelijk, dat het zelfs voor een leek duidelijk is dat Steijn niet de man is die Ajax op sleeptouw moet nemen.
+3/-1

3 maanden geleden
Logisch, nu Ajax al na 5 competitiewedstrijden geen zicht meer heeft op de titel moet Steijn er ook nog voor zorgen dat we Europees geen kans meer hebben. Zo zie je maar weer dat Ajax ook op bestuurlijk niveau niets geleerd heeft van de situatie met Schreuder. F-Side heeft daarom ook helemaal gelijk dat er schoon schip gemaakt moet worden op het hoogste niveau. Mislintat is terecht ontslagen, maar dat Steijn vooralsnog vrijuit gaat is krankzinnig. Helaas is Cruijff er niet meer om dit te herstellen. Niemand uit de “engelenbak” die een rol wil spelen om op te bouwen, wel zwak dat ze vanuit de analisten-rol maar al te graag kritiek willen leveren. Situatie “de beste stuurlui staan aan wal”. Maar kom dan niet met je grote bek in maart plaats nemen op je Engelenbak stoeltje! Ajax heeft juist nu hulp nodig!
+5/-0

 
3 maanden geleden
Welke trainer zou je dan direct willen inzetten om Steijn te vervangen? Wie is er beschikbaar en wil deze matige groep oppakken?
+2/-0

3 maanden geleden
Lekker laten zitten tot het einde van het seizoen. Prioriteit is de organisatie goed neerzetten (niet op het veld, maar op kantoor). En dan kan die nieuwe organisatie een nieuwe trainer/team samenstellen na dit seizoen.
+3/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
Wie krijgt dit middelmatige zooitje aan het praat?
Ten Cate?
+1/-2

3 maanden geleden
RKC wordt een fifty-fifty wedstrijd, maar dit team krijgt tegen AEK (winst tegen Brighton) en AZ ook gewoon op hun kloten. Het einde van Steijn is dus al nabij.
+1/-0

3 maanden geleden
Advocaat eens pijlen om dit seizoen af te maken? Die weet als geen ander om het uiterste uit een matige selectie te halen.

Verder zou ik niet weten wie hier in kan en wil stappen.
Net als dit seizoen zal volgend seizoen eerst pijn geruimd moeten worden. Zelfs nog meer dan dit jaar. Veel aankopen zullen opnieuw eerst verkocht moeten worden, voordat we kunnen inkopen. Ofwel, ook volgend jaar ga je de competitie in met een onvolledige selectie. Welke trainer durft z'n goede naam hier aan te verbinden?
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor