Transparent
Inloggen
Sluiten

Jay Gorter: 'Iedereen weet dat het met maar 35 minuten te gaan heel lastig wordt'

27 september 2023 16:04

In gesprek met ESPN kreeg Jay Gorter de vraag of hij nog geloof had in een resultaat. "Iedereen weet dat het met maar 35 minuten te gaan heel lastig wordt. Je probeert wat, maar als Gimenez na een paar minuten zo vrij voor mijn neus staat en binnen schiet gaat de nachtkaars uit", aldus Gorter. "Het gebeurt vaak dat er iemand zo vrij voor mijn neus staat. Dat moeten we gaan analyseren en aan gaan werken."

Gorter wilde de verdedigers niet afvallen. "Het is een heel nieuwe groep en er is zoveel chaos aan de hand. Dat is nu nog steeds bezig", zo gaf hij aan. "We proberen ons daar zoveel mogelijk vanaf te zetten en als team te voetballen, maar dat is toch lastiger dan je denkt. Binnen de club is het een en al chaos."

De doelman werd ook gevraagd naar het moment van zondag toen de wedstrijd werd gestaakt en hij samen met Branco van den Boomen zocht naar hun partners en kinderen. "Gelukkig was ze uiteindelijk veilig. Zulke dingen gaan buiten voetbal om en buiten om wat er op het veld gebeurt", zei hij daarover. "Gelukkig gaat het goed met ze en volgens mij ook met de vriendin en kleine van Branco. We hebben ze in veiligheid kunnen brengen, dus dat is positief."
Discussieer mee op de forums


Tags

gorter jay branco chaos afvallen boomen espn gimenez kinderen nachtkaars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor