Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We wisten dat het moeilijke opdracht was'

27 september 2023 15:44

In gesprek met ESPN kreeg Steven Berghuis de vraag of ze nog wel vertrouwen hadden in een resultaat. "We wisten dat het moeilijke opdracht was, maar we probeerden wel iets te verzinnen. Maar dat was niet na drie minuten een tegengoal incasseren", aldus Berghuis. "We gingen meer opportunistisch spelen met Brobbey en Akpom. Dat hebben we geprobeerd, maar in hoeverre kun je dat proberen als je na drie minuten al met 0-4 achter komt?"

De international kreeg de vraag of hij het spel op de trainingen beter ziet worden. "Het is wel duidelijk dat we het moeilijk hebben en we niet de ontwikkeling zien die we willen zien", zo gaf hij aan. "Ik heb al eerder gezegd dat er genoeg wapens in dit team zijn en daarin probeer je iedereen in zijn kracht te krijgen. Maar nu gaat het moeilijk. Dat heeft Feyenoord ook aardig bloot gelegd."

Berghuis kreeg ook de vraag wat hij van Maurice Steijn als trainer vindt. "Dat vind ik een moeilijke vraag en dat is niet aan mij. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen. Dat is aan anderen om over te oordelen", zei hij daarop. "We proberen te doen wat hij en zijn staf ons voordragen. Dat plan proberen we zo goed mogelijk uit te voeren, maar daar hebben we het nog moeilijk mee."
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis akpom bloot brobbey espn feyenoord maurice steijn wapens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanspeelpunt akpom bassey berghuis bergwijn brobbey derk elsimao eredivisie forbs gaaei godts hato hlynsson johanssen jong kiki martha mie mika pingel quido ramaj scheids shogun sosa sutalo tadic tahirovic taylor