Transparent
Inloggen
Sluiten

Maurice Steijn: 'Kans op winst vandaag zou tegen Volendam groter zijn geweest'

27 september 2023 15:23 - ESPN
Foto: Pro Shots

Maurice Steijn: "Kans op winst vandaag zou tegen Volendam groter zijn geweest"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan de wedstrijd van woensdag gaf Maurice Steijn aan dat Ajax om sportieve redenen veel liever tegen Volendam had gespeeld. "Dat lijkt me ook logisch. Je staat met 0-3 achter met nog 35 minuten te spelen. Dan is de kans veel kleiner dat je wint dan met alle respect thuis tegen Volendam", aldus Steijn tegenover ESPN. "Het was een mooie opsteker als we nu een lekkere wedstrijd hadden kunnen spelen, maar er is anders besloten."




Tags

steijn volendam maurice espn opsteker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Haha, hij zegt dit gewoon, man, man, wat een schande voor onze club. Deze uitspraak alleen moet genoeg zijn voor ontslag op staande voet.
+8/-1

8 maanden geleden
Joh deze man snap het niet. Ik sluit niet uit dat Ajax gewoon tegen een zeperd was aangelopen tegen Volendam. Dat Ludogorets sloopte ons ook thuis. Steijn kan het helemaal behappen met deze selectie. Steijn mag wat mij betreft echt vertrekken. Waar we naar zitten te kijken heeft alles behalve met voetbal te maken.
We moeten nu punten pakken. maakt geen zak uit hoe en dat gaat Steijn niet lukken.
Frank de Boer aanstellen voor de rest van het Seizoen. Zet Bogarde er bij als assistent
+5/-0

 
8 maanden geleden
Want Frank de Boer gaat met zijn trainersklus bij Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten stoppen om met dit zooitje ongeregeld aan de slag te gaan?
+1/-0

8 maanden geleden
Man, man , man , alle schaamte voorbij. Het verschil tussen een topcoach en een matige coach werd vandaag nog eens goed zichtbaar.
Slot kwam met een plan, zijn spelers waren allemaal scherp en dan wij...
Hoge ballen spelen tegen een centraal duo wat ontzettend kopsterk is. Ongelofelijk, dat deze man er nog zit.
Echt nu ingrijpen en dan maar Frank de Boer voor de groep.
+7/-0

8 maanden geleden
Daar heeft hij een punt. Want vandaag was de kans 0 en tegen Volendam met dit elftal en coach zeker misschien wel 10% als wij de scheidsrechter mee hebben en Volendam belooft niet te counteren.
+3/-0

8 maanden geleden
Wauw, deze man is alleen maar bezig met hoe het er aan de buitenkant uitziet zodat hij nog een weekje langer mag blijven. Ga toch in de reclamewereld werken, malloot.
+6/-0

8 maanden geleden
Deze man moeten ze ontslaan... Helaas hij komt te kort
+2/-0

8 maanden geleden
Trainer geeft gewoon antwoord op wat vragen, zoals het hoort. Ik zie echt niet in waarom het een schande is wat hij zegt. Dat het open deuren zijn, ja, je hoort tegenwoordig nog maar weinig interviews zonder open deuren. Van mij mag tie blijven, echt geen betere alternatieven of trainers die van stel redelijk matige voetballers opeens een topteam kneden. Geef deze man ff tijd.
+1/-3

8 maanden geleden
In April: "Ik ben er trots op dat mijn spelers zo goed omgaan met het degradatiegevaar"
+1/-0

 
8 maanden geleden
Sinds wanneer zegt hij iets positiefs over de spelers? Hij geeft ze altijd de schuld.

"Als Bergwijn en Brobbey een beter seizoen hadden gedraaid of onze aankopen zich sneller wisten aan te passen aan onze manier van spelen dan hadden we het een stuk beter gedaan. Nu worden er gewoon veel te veel kansen niet afgemaakt. Ook de blessures van Rulli en Pasveer hebben ons niet geholpen, want daardoor heeft de relatief onervaren Gorter veel wedstrijden onder de lat gestaan."
+3/-0

8 maanden geleden
Onze trainer is helaas geen voetbal-Einsteijn ;)
+4/-0

8 maanden geleden
Maurice, pak je spullen, hou de eer aan jezelf. Je bent gewoon niet goed genoeg om deze overbetaalde pubers op het juiste spoor te zetten en er een eenheid van te maken. Je hebt ook geen ballen. Je houd je waffel dicht als spelers gekocht worden. Kortom je tijd is voorbij, Exit net als het bestuur en raad van commissarissen.
Opzouten
+3/-0

8 maanden geleden
Jongens de gifbeker is nog steeds niet leeg, KNVB heeft het plan opgevat om Ajax voor de malversaties van Mislintat te straffen met 12 punten aftrek en overweegt ook Ajax naar de eerste divisie te laten degraderen. Kortom zolang ze bij Ajax zelf pluche en naam belangrijker vinden dan punten zullen we nog verder afgetuigd worden. Ik denk dat het tijd word dat we als supporters nu een bres slaan. Ons Ajax kapot gemaakt door een domme Twent als van Halst, een bedrieger, Mislintat, en veel pluche en commissarissen die geld opvreten, niets doen, alleen handje ophouden..Van de rijkste club naar de armste en domste club in 2 jaar. Iedereen kent de verantwoordelijke maar niemand durft er iets aan te doen...Onze club is verrot. ..
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht